Kampanjer

Om Renault Captur

Renaults crossover Captur är en nyskapande kombination av stil och funktion. Med inspiration från konceptbilen Captur, som den också har hämtat sitt namn och sin själ ifrån, är det här en bil som stolt visar upp Renaults nya designidentitet. 

Två olika multimediasystem

Precis som på Renault Clio går det att utrusta Captur med två olika multimediasystem där båda har 7" pekskärm: MEDIA NAV och Renault R-Link. Alla radioanläggningar till Captur är utrustade med Bluetooth®, USB-ingång och teleplugg för handsfree-utrustning och musikuppspelning med ljud-streaming.
Med Renault R-Links pekskärm kan du enkelt komma åt innovativa och praktiska funktioner: navigeringssystemet TomTom LIVE®*, multimedia, telefoni, information om bilen, samt en katalog över applikationer som du kan hämta från R-Link Store. Med Renault R-Link förstärks bandet mellan bilen och den digitala världen

Fem stjärnor av Euro NCAP – för femtonde gången!

Renault Captur får fem stjärnor i betyg i passiva säkerhetstester gjorda av den oberoende testorganisationen Euro NCAP. Betyget, som erhållits inom ramen för nya, hårdare betygskrav som gäller sedan januari 2013, bekräftar än en gång Renaults sakkunskap när det gäller passiv säkerhet.

  • Captur
  • Captur
  • Captur

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 6,2 -6,5  l/100 km. CO2-utsläpp enl. WLTP 139-146 gram/km.