Renault Megane hos Bilia
Renault Megane hos Bilia

Kompakt halvkombi med sofistikerad siluett

Nya Renault Mégane gör ett djärvt intryck med sina harmoniska linjer, utmejslade former och sofistikerade detaljer. Den sofistikerade siluetten matchas av en högteknologisk interiör, vars komfort och innovationer ökar välbefinnandet och gör vardagskörningen till en upplevelse.

Renault Mégane finns även som laddhybrid.
  • Köp från 280.900 kr

I blickfånget

Utforska några av Renault Méganes bästa sidor.

Finns tillgänglig i färgerna

Mégane

Baltisk Grå (metallic)

Bil

Se hur bilen kan se ut i olika färger

R.S. Line
R.S. Line ger nya Renault Mégane en sportigt exklusiv design, med bland annat ratt klädd i perforerat läder, racingpedaler i borstad aluminium, sportstolar med förstärkt sidostöd, instrumentpanel med kolfiberpanel och Alcantara®-klädsel med synlig stickning.

Garanti, service och assistans

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.