Välkommen in till oss! Vi har öppet på utvalda anläggningar hela Pingst. Se din anläggnings öppettider här.

Renault Mégane Sport Tourer

Renault Mégane Sport Tourer

Bensin • Laddhybrid

Elegant och mångsidig kombi

Nya Renault Mégane Sport Tourer ger dig en kombination av elegans och komfort. Med slank siluett, rejäla skuldror, högteknologisk förarplats och sofistikerade detaljer, är detta en fullfjädrad kombi som återuppfinner Méganes formspråk och tillför en ny dimension till dina resor.

Renault Mégane Sport Tourer finns även som laddhybrid.

Renault Mégane Sport Tourer för snabb leverans

I blickfånget

Utforska några av Renault Mégane Sport Tourers bästa sidor.

Zen
Zen är den grundutrustade varianten av Renault Mégane Sport Tourer. Den har bland annat svart textilklädsel, parkeringssensor bak, komfortsäten och multimediasystem med 7" pekskärm.


Intens
Med Intens uppgraderar du din Renault Mégane Sport Tourer med extra funktioner, såsom navigator, trötthetsvarnare, eluppvärmd ratt, automatisk aktivering av hel-/halvljus och parkeringssensorer fram och bak.


R.S. Line
R.S. Line är den mest exklusiva varianten av Renault Mégane Sport Tourer, som bland annat adderar 17" aluminiumfälgar och 9.3" pekskärm för multimediasystemet/navigatorn. Du får även den unika R.S. Line-designen i både exteriör och interiör.

Garanti, service och assistans

Bränsleförbrukning blandad körning (WLTP) Renault Mégane Sport Tourer från 1,2-6,0 l/100km. CO2 28-135 g/km. 

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats och 1.000 mil/år i 36 månader.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 7,8% i ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul