Renault Megane E-tech hos Bilia

Snart premiär för nya Megane E-Tech

Våren 2022 lanseras helt nya och 100% elektriska Renault Megane E-Tech. En ny CMF-EV-plattform har ett tunt batteri på 60 kWh och en kompakt elmotor på 160 kW. Optimerad viktfördelning, en längre hjulbas och låg tyngdpunkt gör att bilen blir smidigare och rymligare. 

Redan nu kan du anmäla ditt intresse och få information när den senare går att provköra.
  • 220hk
    eller 160 kw
  • 7,4s
    0-100 km/h
  • 470km
    elektrisk räckvidd

I blickfånget

Utforska några av Renault Mégane E-Tech's bästa sidor.

Garanti, service och assistans

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2021. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.