Välkommen in till oss! Vi har öppet på utvalda anläggningar hela Pingst. Se din anläggnings öppettider här.

Renault Megane E-tech hos Bilia

Renault Megane E-Tech Electric

Elbil

Helt nya Megane E-Tech 100% Electric

Nya, eldrivna Renault Megane E-Tech Electric kännetecknas av en kompakt kaross med sportiga linjer och ett skulpterat bakparti. Under huven döljer sig en effektiv elmotor med räckvidd på upp till 470 km, som levererar ren körglädje i varje kurva. Megane E-Tech Electric är en modern och prisvärd elbil. Den är både underhållande att köra och komfortabel att åka i.

Renault Mégane E-Tech Electric för snabb leverans

 • 220hk
  eller 160 kw
 • 7,4s
  0-100 km/h
 • Upp till
  470km
  elektrisk räckvidd
 • Renault Mégane E-Tech ElectricRenault Mégane E-Tech Electric

  Banbrytande design

  Den sportiga framtoningen framhävs av ett svart tak och 20-tumsfälgar. Guldkromade detaljer fram- och baktill hjälper till att förhöja intrycket ytterligare.

 • Renault Mégane E-Tech ElectricRenault Mégane E-Tech Electric

  Karaktäristiskt ljus

  Nya Megane E-Tech Electric är lätt att identifiera tack vare signaturbelysning helt i LED framtill och bakljus med 3D-effekt. Bra för både trafiksäkerhet och attityd.

 • Renault Mégane E-Tech ElectricRenault Mégane E-Tech Electric

  Google integrerat

  OpenR Link ger dig en uppkopplad upplevelse helt anpassad efter dig. Ta del av Google Maps, Google Assistant, Google Play och en rad andra appar som ger dig och dina passagerare en skönare resa.

I blickfånget

Utforska några av Renault Megane E-Tech Electric’s bästa sidor. 

 • Mégane E-Tech Electric Mégane E-Tech Electric

  Aktivt förarstöd

  Megane E-Tech Electric har ett system som bland annat håller bilen i mitten av körfältet och reglerar hastigheten. Vid trafikstockning stoppas bilen och startas igen automatiskt för ökad komfort och trygghet.

 • Automatisk avståndsvarning

  En sensor framtill beräknar säkerhetsavståndet till bilen framför. Vid risk för en kollision utlöses en ljudsignal och en visuell varning. När du backar med bilen bromsar den automatiskt om det finns några hinder bakom.

 • Renault Mégane E-Tech ElectricRenault Mégane E-Tech Electric

  360-graders 3D-vy

  Manövrera bilen utan problem. Bilen har fyra kameror som ger 360-graders sikt runt bilen. Bilen kan även detektera parkeringsplatser och parkera åt dig.

Visa fler

Teknik och uppkoppling 

 • Navigera i realtid

  Google Maps tillhandahåller exakt och tillförlitlig navigering, med informationsuppdateringar i realtid. Specialfunktionerna i Google Maps för elbilar, kombinerat med Google Assistent, kan optimera användningen av Mégane E-Tech Electric och nå din destination på effektivast möjliga sätt.

 • Smart assistans

  Få handsfreehjälp i bilen med Google Assistent. Ring eller skicka sms, få färdanvisningar, ställ in påminnelser eller ändra temperaturen i bilen enklare än någonsin. Säg bara ”Hey Google” eller tryck på röststyrningsknappen på ratten för att sätta igång.

Visa fler

Garanti, service och assistans

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats och 1.000 mil/år i 36 månader.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 7,8% i ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul