Renault Clio hos Bilia
Renault Clio hos Bilia

Ta din Renault Clio till nästa nivå

Sätt personlig prägel på din Renault Clio med originaltillbehör som gör bilen ännu smartare, snyggare och bekvämare. Bilia förenklar dessutom ditt bilägande med praktiska tjänster som serviceavtal och däckhotell med mera.


Tjänster för dig som skaffar Renault hos Bilia

Serviceavtal

Försäkra dig om ett tryggt och smidigt bilägande, genom att teckna serviceavtal hos oss på Bilia. Serviceavtalet ger dig originalservice av din bil till en fast och rabatterad månadskostnad.

Läs mer om våra serviceavtal


Däckhotell

Låt oss ta hand om dina sommar- och vinterdäck. Vi förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.


Läs mer om Bilia Däckhotell


Tillval för din Renault Clio

Belysning under karossen

Aldrig mer osäkert letande i dunkla parkeringshus. När du närmar dig bilen, eller trycker på fjärrkontrollen, lyser din Renault Clio upp på distans.


Karosskyddspaket

Skydda lacken på din Renault Clio mot mindre stötar, repor eller upprepad nötning.


Armstöd fram

Ge dig själv ökad körkomfort och ett större förvaringsutrymme.


Induktionsladdare för smartphone

Ladda din smartphone genom att lägga den på laddningspunkten på mittkonsolen.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.