Renault Clio hos Bilia
Renault Clio hos Bilia

Småbilen som både förför och förenklar

Nya Renault Clio charmar dig från första stund med sin moderna och hänförande stil: Sensuella former, dynamisk profil, skulpterade sidor och en ny ljussignatur i framlyktor med LED-belysning. Men Renault Clio har inte bara ett vackert yttre.

Smarta navigerings- och säkerhetsfunktioner gör körningen enklare. Den omarbetade kupén ger dig mer utrymme och bästa passagerarkomfort.

 • Köp från 209.900 kr
 • Privatleasa från 2.890 kr/månad
 • Renault hos Bilia

  C-formad ljussignatur

  Nya Renault Clio har en unik, C-formad ljussignatur som charmar dig från första stund.

 • Renault hos Bilia

  Uppkopplad körupplevelse

  Renault Clio har segmentets största pekskärm, på sju tum, med uppkoppling som ger dig aktuella trafikförhållanden och bensinpriser, men också direkt navigering till intressanta platser tack vare Google-sökfunktionen.

  Renault CONNECT erbjuder en uppkopplad körupplevelse med fokus på enkelhet.

 • Renault hos Bilia

  Enkelt att köra säkrare

  Renault Clio skyddar dig hela tiden med sin automatiska nödbromsning som har sensorer för att upptäcka fotgängare och cyklister såväl som parkerade fordon.

  Nya Clio har Renaults senaste EASY DRIVE-lösningar, som inkluderar 360-graderskamera och Easy Park Assist.

 • 117g/km
  C02
 • 5,2 l/100 km
  förbrukning

I blickfånget

Utforska några av Renault Clios bästa sidor.

Varianter och färger

 • Clio Zen

  Renault Clio Zen är den charmiga basvarianten för dig som vill fokusera på de viktigaste funktionerna för komfort, säkerhet och miljö, såsom eluppvärmda framsäten, farthållare och eco-läge.

 • Clio Intens

  Renault Clio Intens är en variant med fler smarta funktioner och mer komfort, till exempel automatisk luftkonditionering, eluppvärmd ratt, parkeringssensor bak och automatisk torkning med regnsensor.

 • Clio Initiale Paris

  Renault Clio Initiale Paris är en elhybridvariant med detaljer som förhöjer elegans, komfort och funktionalitet, såsom mörktonade rutor (sidor och bak), trådlös laddning av smartphone och Bose multimediasystem med 9.3" pekskärm och navigator.

Finns tillgänglig i färgerna

Clio

Blå Céladon (metallic)

Bil

Se hur bilen kan se ut i olika färger

Garanti, service och assistans

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Renault Business Relax Billeasing:
Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris. Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 5,25% i ränta och fr. 0,1% i effektiv ränta.