Renault Clio hos Bilia

Renault Clio

Bensin

Småbilen som både förför och förenklar

Nya Renault Clio charmar dig från första stund med sin moderna och hänförande stil: Sensuella former, dynamisk profil, skulpterade sidor och en ny ljussignatur i framlyktor med LED-belysning. Men Renault Clio har inte bara ett vackert yttre.

Smarta navigerings- och säkerhetsfunktioner gör körningen enklare. Den omarbetade kupén ger dig mer utrymme och bästa passagerarkomfort.

Renault Clio för snabb leverans

 • Renault Clio 0.9 TCe0.9 IV PhII TCe 90 Zen 5-d Navi P-sens 90hk

  Bilia Outlet Bilhall Kungens kurva
  20183934 milManuell
  114.900 kr
  Beg.
 • Renault Clio 0.9 TCePhII TCe 90 Zen II.5-d

  Bilia Strängnäs Volvo
  20192400 milManuell
  127.400 kr
  Beg.
 • Renault hos BiliaRenault hos Bilia

  C-formad ljussignatur

  Nya Renault Clio har en unik, C-formad ljussignatur som charmar dig från första stund.

 • Renault hos BiliaRenault hos Bilia

  Uppkopplad körupplevelse

  Renault Clio har segmentets största pekskärm, på sju tum, med uppkoppling som ger dig aktuella trafikförhållanden och bensinpriser, men också direkt navigering till intressanta platser tack vare Google-sökfunktionen.

  Renault CONNECT erbjuder en uppkopplad körupplevelse med fokus på enkelhet.

 • Renault hos BiliaRenault hos Bilia

  Enkelt att köra säkrare

  Renault Clio skyddar dig hela tiden med sin automatiska nödbromsning som har sensorer för att upptäcka fotgängare och cyklister såväl som parkerade fordon.

  Nya Clio har Renaults senaste EASY DRIVE-lösningar, som inkluderar 360-graderskamera och Easy Park Assist.

 • 117g/km
  C02
 • 5,2 l/100 km
  förbrukning

I blickfånget

Utforska några av Renault Clios bästa sidor.

Varianter och färger

Garanti, service och assistans

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats och 1.000 mil/år i 36 månader.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 7,8% i ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul