Renault hos Bilia

Renault hos Bilia

Vi hjälper dig hitta rätt Renault oavsett om du letar efter en ny eller begagnad. Alltid med ett stort lager av bilar för snabb leverans och leasing.

Utvalda modeller

Här ser du erbjudanden på utvalda Renaultmodeller och aktuella nyheter.
 

Equilibre TCe 90

Småbilen som förför och förenklar

 • Smarta navigeringsfunktioner
 • Rymligare kupé
 • Lägg till vinterhjul för bara 199 kr/mån
 • Kampanjpris223.900 krOrd. pris 233.900 kr
 • Privatleasing från2.990 kr/månad
 • Privatleasa Renault hos BiliaPrivatleasa Renault hos Bilia

  Privatleasa din Renault hos oss

  Med privatleasing får du köra en helt ny bil till en månadskostnad, utan att betala något i förskott. Efter tre års bekymmersfritt bilägande lämnar du tillbaka bilen och kan välja ut en ny.


  Läs mer om privatleasing

 • Renault som tjänstebil från BiliaRenault som tjänstebil från Bilia

  Renault som tjänstebil

  Kör du tjänstebil, är småföretagare eller har ansvar för bilflottan på ett företag? Med tjänstebil från Renault är du redo för en bra dag på jobbet. Vi hjälper dig med allt som rör företagets bilägande.


  Läs mer om tjänstebil

 • Tillgänglighet

  Anläggningar över hela Sverige.
 • Köp bil online

  Köp Renault online eller i någon av våra bilhallar.
 • Snabb leverans

  Alltid nya och begagnade bilar i lager för snabb leverans.

Garantier för begagnade bilar

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Renault Relax privatleasing: Renault Relax privatleasing är inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och är beräknat på 0 kr kontantinsats och 1.000 mil/år i 36 månader.
Renault Business Relax Billeasing: Renault Business Relax Bileasing är exkl. moms, inkl. serviceavtal med fri lånebil vid service och beräknat på 2.000 mil/år, 30% första förhöjd månadshyra, 40% i restvärde och rörlig ränta fr. 4,75% 2022. Kostnad för Renault försäkring tillkommer till rabatterat pris.
Billån Renault: Renault billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 72 månader med fr. 7,8% i ränta.
Förmånsvärde: Förmånsvärdet är hämtat från skatteverket.se och är räknat för tillverkningsår 2022. Räknat med 50 % marginalskatt inkl en schablonkostnad för vinterhjul