Kampanjer

Renault Alaskan - en pickup du måste uppleva!

En kraftfull design med atletiska linjer
Renault Alaskan imponerar med ett kraftfullt framparti, stor kromad grill, C-formad ljussignatur med Full LED-teknik, skulpterade hjulhus och välformade sidor. Pickupen Renault Alaskan ger uttryck åt Renaults varumärkesidentitet med kraft och lockelse.

Ta dig fram i en sofistikerad och bekväm kupé
Låt dig färdas i en Renault Alaskan – lika bekväm som en förstklassig sedan med kvalitetsmaterial, perfekt ytbehandling och en rymlig interiör. 

Unika köregenskaper och den högsta komforten
Renault Alaskan gör vardagen lite enklare. Du kan låta nycklarna ligga kvar i fickan, motorn startar du med Stop & Start-knappen. Njut av resan i den generösa hytten med uppvärmda lädersäten fram och automatisk värme med två zoner och klimatanläggning med ventilation bak. I Alaskan finns tekniken för att underlätta körningen. I navigeringssystemet med 7-tums pekskärm finns en inbyggd 360°-kamera för maximal sikt både vid tajta manövrar i stadstrafik och på besvärliga småvägar. På instrumentpanelen sitter en 3D-skärm i färg där viktig information om bränsleförbrukning och navigering presenteras på ett lättöverskådligt sätt. Behåll fullt fokus på körningen med Bluetooth® och röstigenkänning kopplat till multifunktionsratten som också används för att kontrollera ljudanläggningen. 

En trygg körning
En lång rad praktiska funktioner som backningsradar, starthjälp i backe och fartbegränsning i nedförsbacke gör att Alaskan är överraskande lättkörd.Koppla av både bakom ratten och på passagerarplats med sju krockkuddar, panikbromssystem, ABS och stabilitetskontroll. Njut av körglädje och framkomlighet!

  • Alaskan
  • Alaskan
  • Alaskan

Bränsleförbrukning Alaskan Intens 6,9 l/100 km, CO2 187 g/km.