Kampanjer

Om Renault Kangoo Express

För en bekväm vardag erbjuder Kangoo Express en utmärkt arbetsmiljö och är lika bekväm att färdas i som en personbil. Till fördelarna hör en oslagbar mångsidighet och oavsett om du är målare, varubud, elektriker eller snickare.

Sitt skönt och kör säkert

Personbil eller skåpbil? Förarplatsen i Kangoo Express är fullt jämförbar med en personbil. Kvaliteten i design och utförande är av yttersta klass, de inre utrymmena och funktionaliteten gjuts samman för att erbjuda föraren en verklig användarvänlighet.

Kangoo Express har extra mycket utrustning

Kangoo Express erbjuder flera olika tillbehör för att göra det dagliga användandet ännu bekvämare. Den har t.ex. parkeringsradar, farthållare/fartbegränsare och bilstereo med MP3. Förarplatsen är mycket lättillgänglig och ergonomiskt utformad med justerbar ratt och förarstol i höjdled, upphöjd växelspak i instrumentbrädan och rejäla handtag i dörrarna. Reglage i förvaringsutrymmen är inom bekvämt räckhåll.

  • Kangoo Express
  • Kangoo Express
  • Kangoo Express

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 5.6-5.9 l/100km. CO2: 147-155 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Bilen på bilden är extrautrustad.