Om Renault Kangoo Express Maxi

Nya Kangoo Express kan anpassas efter den krävande yrkesmannens alla behov. Nya Kangoo har Sveriges bredaste modellprogram i sitt segment med bland annat: Två längder (Express och Express Maxi), två eller fem sittplatser (Express Maxi Plus med en flexibel dubbelhytt), många tillval som t.ex. tre platser fram i Kangoo Express. ZE-versionen som är 100 % eldriven, finns i två olika längder.

Mycket effektiva och kraftfulla motortyper och ECO-funktioner

Nya Kangoo Express har en ny serie av motorer med hög prestanda som gör den ledande i sin klass! Dessutom finns det ECO-funktioner som hjälper föraren att minimera sin bränsleförbrukning.

Techno Pro

För krävande kunder som använder bilen i arbetet har nya Kangoo Express ansträngt sig lite extra med nya tekniska funktioner. Nu finns navigeringssystemet R-LINK, ny radioanläggning med Bluetooth® som standard. Den har ävenen ny generation av ESC (antisladd) med integrerad ”Extended Grip”, starthjälp i backe och backkamera.

Ny design

Nya Kangoo Express yttre har också förändrats: Renaults nya designidentitet syns tydligt i bilens framparti som har fått en ny stötfångare och nya strålkastare. I kupén har flera kvalitetsförbättringar gjorts med bl.a. en uppdaterad instrumentbräda och en ny ratt.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 5.6-5.9 l/100km. CO2: 147-155 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Bilen på bilden är extrautrustad.