Privatleasa Nissan hos Bilia

Privatleasa din Nissan hos oss

Att privatleasa är ett bra alternativ till att köpa en bil. Du betalar en månadskostnad, får alla bilkostnader samlade på en faktura och du slipper oroa dig för kostsamma serviceärenden.

Hos oss kan du dessutom teckna privatleasing utan egen kontantinsats.

Privatleasa Nissan

 • Privatleasing
  Nissan JukeNissan Juke

  Nissan

  Juke

  Privatleasa en rymlig crossover-coupé.

  • Hybrid och bensin.
  • Crossover-coupé.
  • Service ingår.
  Visa mer

  Frånpriset är ett prisexempel och avser basutrustning och motoralternativ. Privatleasing sker i samarbete med Nissan Finans. Månadskostnaden är beräknad på 36 mån , max 1.500 mil/år inkl. service. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans.

  • Privatleasa från2.995 kr/månad
 • Privatleasing
  Nissan LeafNissan Leaf

  Nissan

  Qashqai

  Privatleasa en populär och funktionell crossover med stort lastutrymme.

  • Hybrid, mildhybrid eller bensin.
  • Välj körsträcka, 1.500 eller 2.000 mil.
  • Service ingår. 
  Visa villkor

   

  Frånpriset är ett prisexempel och avser basutrustning och motoralternativ. Privatleasing sker i samarbete med Nissan Finans. Månadskostnaden är beräknad på 36 mån, max 1.500 mil/år inkl. service. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans.

  • Privatleasa från3.595 kr/månad
 • Privatleasing
  Nissan AriyaNissan Ariya

  Nissan

  Ariya

  En helt eldriven crossover.

  • Batteristorlekar på 63- resp. 87 kWh.
  • Upp till 533 km elektrisk räckvidd.
  • Service ingår. 
  Visa villkor

  Frånpriset är ett prisexempel och avser basutrustning och motoralternativ. Privatleasing sker i samarbete med Nissan Finans. Månadskostnaden är beräknad på Nissan Ariya 63 kwh advance, 36 mån , max 1.500 mil/år inkl. service. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans.

  • Privatleasa från6.595 kr/månad
 • Service ingår

 • Garanti ingår

 • Fri vägassistans

 • Inget krav på kontantinsats

Frågor och svar om privatleasing

Hur fungerar privatleasing?

Privatleasing är ett alternativ för dig som vill hyra din bil istället för att äga den. Välj först modell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dessa val ger dig då din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden kan påverkas av ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar. Leasingperioden hos oss tecknas på 13, 24 eller 36 månader.

Vad ingår i månadsavgiften?

I din månadskostnad ingår service under hela avtalstiden, vägassistans och nybilsgaranti. Bilen har personvagnsgaranti vilket innebär att den har samma försäkringsskydd som en helförsäkring.

Hur beräknas månadskostnaden?

När vi kommunicerar en viss bilmodell till kampanjpris räknar vi alltid på en kontraktstid på tre år. Månadskostnaden kan variera beroende på val av mil, eventuell kontantinsats, motoralternativ med mera. Kalkylen varierar mellan 1000 och 2000 mil på per år. Prata med din säljare för mer information.

Vilka avgifter är det som tillkommer?

Transportstyrelsens avgifter, fordonsskatt, försäkring, eventuell trängselskatt, eventuella självrisker, p-avgifter och det drivmedel du tankar.

Om bilen utsätts för onormalt slitage kan du dessutom behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka. Det kan till exempel handla om att bilen har körts längre än den avtalade körsträckan, att den inte är ordentligt rengjord vid återlämnandet, eller att den inte har servats i enlighet med avtalet.

Kan vem som helst privatleasa en bil?

För att få privatleasa en bil hos oss på Bilia krävs en godkänd kreditprövning.

Vilka modeller går att privatleasa?

Samtliga nya Nissanmodeller går att leasa för dig som privatperson. 

Vad händer när tiden för leasingavtalet går ut?

När leasingavtalet går ut behöver du bara returnera bilen och eventuellt välja en ny. Du behöver inte tänka på bilens andrahandsvärde.

Vad händer om jag inte servar bilen?

När du privatleasar en bil är det din skyldighet att lämna in den på service enligt tillverkarens rekommendationer. Om du inte servar bilen i enlighet med avtalet kan du bli tvungen att betala en avgift när du lämnar tillbaka bilen.

I vilket skick ska bilen vara när den lämnas tillbaka?

Bilen ska lämnas tillbaka i ett sådant skick som man kan vänta sig av en bil som har underhållits och vårdats med omsorg under hela avtalstiden. Det innebär till exempel att den ska ha servats i enlighet med avtalet, ha all utrustning intakt och vara fri från skador. Bilen ska också vara ordentligt rengjord, in- och utvändigt.

Om bilen har utsatts för onormalt slitage kan du behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka.