Nissan Juke hos Bilia

Nissan Juke

Bensin • Hybrid

Kör smart med Nissan Juke

Nissan Juke är en rymlig Crossover-Coupé som tar dig tyst och kraftfullt fram på vägarna och gör din vardagskörning enklare. Känn tryggheten med Nissan Juke. Bilen hjälper dig inte bara med att läsa av vägskyltar och bromsar för andra trafikanter, den håller även ett öga på fordon i den döda vinkeln. Med Nissan Juke får du en bekväm och smidig körupplevelse ute på vägarna.

  • Köp från239.450 kr

I blickfånget

Utforska några av Nissan Jukes bästa sidor. 

Lär känna Nissan Juke

Här kan du läsa mer om Nissan Juke och utforska dina valmöjligheter i fråga om färger, motorer och tilläggsutrustning.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Nissan: Privatleasingerbjudandet sker i samarbete med Nissan Finans. Bilen ska återlämnas efter leasingperiodens slut. Skador utöver normalt slitage, samt ev. övermil faktureras av Nissan Finans. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 4.500 mil i 36 mån.

Billån Nissan: Finansiering via Nissan Finans: 3,95% ränta (rörlig), 20% kontant, 36 mån, 40% RV. Effektiv ränta från 4,57% (exkl. uppstarts- och aviavgift). Sedvanlig kreditprövning sker.

Förmånsvärde: kostnaden motsvarar skatten per månad för bilförmånen baserat på 50% marginalskatt.