Mercedes-Benz T-Klass hos Bilia

Mercedes-Benz T-Klass

Familjebilen med det lilla extra

T-klass är familjebilen som har gott om plats för både passagerare och packning. Den ger dig inte bara ett generöst utrymme, utan även tilltalande design, praktiska funktioner och säkerhet. Det digitala multimediesystemet ger dig även tillgång till en praktisk uppkoppling och support från intelligenta hjälpsystem. Allt för att göra körningen lite smidigare. 

Låt Mercedes-Benz T-klass ta med dig på ditt nästa äventyr.   • Köp från299.900 kr
  • Leasing3.375 krexkl. moms

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz T-klass bästa sidor. 

Lär känna Mercendes-Benz T-Klass

Här kan du läsa mer om Mercedes-Benz T-Klass och utforska dina valmöjligheter i fråga om färger, motorer och tilläggsutrustning.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 1.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.