Mercedes-Benz EQE hos Bilia
Mercedes-Benz EQE hos Bilia

Erbjudanden

 • EQE 350+ SE-Edition hos Bilia

  Helt nya EQE 350+

  Sportig lyx för alla sinnen

  • Räckvidd upp till 639 km på el
  • Automatisk växellåda
  • 0 Gram CO2-utsläpp

  EQE 350+ SE-Edition

  EQE är skapad för att tala till alla sinnen. Estetisk harmoni på utsidan och på insidan får du all information du behöver från MBUX Infotainment. Energizing Comfort-systemet sätter stämningen med lugnande ljud, färger och dofter.

  • Ordinarie pris 756.700 kr
  • Förmånsvärde netto från 2.942 kr/månad
  • Businessleasa från 7.295 kr/månad inklusive service

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.