Kampanjer

Dacia Sandero är en kraftfull småbil till lågt pris

Nya Sandero är en kombination av allt det vi söker i en småbil. Den har sensationellt lågt pris, många säkerhetsdetaljer och överraskande stark motor. Den här bilen kostar 78.900 i grundpris vilket är smått spektakulärt med tanke på vad som ingår. Rent säkerhetsmässigt ingår: ESP, servostyrning och fyra krockkuddar. I den låga prislappen ingår även 1,2 liters motorn vilket är anmärkningsvärt för en bil på den här prisnivån. Väljer du 0,9 liters motorn är den kraftfull och effektiv med en skälig förbrukning som gör bilen snål att köra. För livsnjutaren, finns det självklart många dyrare motoralternativ att välja på till ett fortsatt lågt pris!

Hög kvalitet interiört och mindre buller

I Dacias nya version av Sandero har insidan fått ett rejält ansiktslyft. Den är genomarbetad, praktisk men också stilfull. Även formgivningen har uppdaterats och bilen känns modern, snygg och högkvalitativ. De markerade strålkastarna och den uttrycksfulla kylargrillen ger bilen ett kraftfullt och starkt intryck. Dacia har i nya Sandero arbetat fram ett fordon som är tystare än föregångaren, vilket gör bilen till en fröjd att sitta i. Sin litenhet till trots känns bilen stor invändigt och bagageutrymmet slukar hela 320 liter, vilket är mer än exempelvis en Renault Clio.

Dacia Sandero har en specialversion som heter Stepway

En mycket prisvärd crossover med en äventyrlig look som ger dig tillgång till användbar teknik som bl.a. MEDIA NAV, farthållare, fartbegränsare och parkeringsradar. Invändigt finns fem riktiga sittplatser och specialklädsel markfrigången är dessutom förhöjd med 4 cm.

  • Dacia Sandero Stepway blå
  • Dacia Sandero blå