Kampanjer

Dacia Sandero Family Edition

Dacia Sandero Family Edition

Upplev Dacia Sandero och nya crossover versionen Stepway.

Inklusive AC/Radio, farthållare och fartbegränsare.

Från 110.700 kr

Boka en provkörning genom formuläret via knappen längre upp.

Dacia Sandero är en kraftfull småbil till lågt pris

Nya Sandero är en kombination av allt det vi söker i en småbil. Du får en perfekt småbil utan att behöva lägga ut en förmögenhet. Med ett bagageutrymme på 320 liter och 5 sittplatser passar den perfekt för att hämta och lämna barnen, köra till och från jobbet och storhandla på vägen hem. Du hittar ny teknik för bekväm körning och bilen är genomarbetad för att ge den bästa kvaliteten för en mindre budget.

Det är en pålitlig och robust bil för körning utan bekymmer och självklart ingår 3 års garanti eller max 100 000 km (Beroende på vilket villkor som inträffar först). Förarmiljön bjuder på god sikt, reglage vid ratten och ergonomiska handtag. Du kan välja till ett förarsäte som är justerbart i höjdled. Du hittar så klart radio samt ingång för CD, MP3, uttag för AUX+USB, Bluetooth® och rattreglage. Nya Dacia Sandero Stepway har parkeringsradar bak som standard.

Dacia Sandero har en specialversion som heter Stepway

En mycket prisvärd crossover med högre markfrigång och en äventyrlig look med längsgående takbågar och främre och bakre skydd i silver, 16-tums designfälgar i mörkgrå metallic och dimstrålkastare.

Invändigt hittar du specialklädsel och multimediasystemet Media Nav, integrerad backkamera (som tillval), starthjälp i backe, fönsterhiss med pulsfunktion på förarplatsen samt farthållare/fartbegränsare.

  • Sandero
  • Sandero

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. NEDC: 5,4-5,7 l/100km. CO2-utsläpp enl. NEDC: 123-131 gram/km. WLTP: 6,2-7,4 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 140-168 gram/km.