Privatleasa Dacia hos Bilia
Privatleasa Dacia hos Bilia

Privatleasing är ett hyresalternativ där du får köra en helt ny bil utan att betala något i förskott. Du behöver varken lämna någon bil i inbyte, sälja värdepapper eller ta av sparkapitalet för att finansiera bilen.

Med privatleasing slipper du även oroa dig för värdeminskning eller försäljning av bilen, eftersom den återlämnas vid avtalets slut.

Upptäck fördelarna med privatleasing

  • Privatleasa och upplev ny Dacia vart tredje år

  • Bekvämt bilägande till fast månadskostnad

  • Fri service i upp till tre år

  • Inget krav på kontantinsats

Ingår när du privatleasar ny Dacia hos oss på Bilia

Privatleasa Dacia hos Bilia
  • Serviceavtal i tre år
  • Välj mellan 0 kr och 10% kontantinsats
  • Kör 1.000 mil/år (för längre körsträcka, kontakta oss)
  • Drivmedelsrabatt
  • Garanterat restvärde


 

Samma avgift under hela perioden

Du privatleasar bilen under 36 månader. Avgiften per månad är densamma under hela hyresperioden och avgörs av bilmodell, eventuell extrautrustning och hur många mil du förväntas köra per år. När du privatleasar en Dacia ingår alltid service under leasingperioden.Byt till en ny Dacia var tredje år

När avtalstiden upphör lämnar du tillbaka bilen inklusive all utrustning. När slitaget är normalt och körsträckan stämmer med den överenskomna, tillkommer inga extra kostnader. Vi hör av oss i god tid före avtalstiden slut, så att du kan välja ut en ny bil.

Välj bilmodell

Frågor och svar om privatleasing

Hur fungerar privatleasing?

Privatleasing är ett alternativ för dig som vill hyra din bil istället för att äga den. Välj först modell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dessa val ger dig då din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden kan påverkas av ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar. Leasingperioden hos oss tecknas på tre år.

Vad ingår i månadsavgiften?

I månadsavgiften ingår serviceavtal i 3 år. 1.500 eller 1.000 mils körning/år. Försäkring i tre år (gäller vissa modeller), drivmedelsrabatt och garanterat restvärde.

Hur beräknas månadskostnaden?

När vi kommunicerar en viss bilmodell till kampanjpris räknar vi alltid på en kontraktstid på tre år/3.000 mil och där service ingår i tre år/4.000 mil. Men månadskostnaden kan variera beroende på eventuell kontantinsats, bilmodell mm. Kontakta oss om du vill ha ett prisförslag för en viss bilmodell.

Vilka avgifter kan tillkomma?

Utöver månadsavgiften betalar du Trafikverkets avgifter, fordonsskatt samt det drivmedel du tankar.

Om bilen utsätts för onormalt slitage kan du dessutom behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka. Det kan till exempel handla om att bilen har körts längre än den avtalade körsträckan, att den inte är ordentligt rengjord vid återlämnandet, eller att den inte har servats i enlighet med avtalet.

Kan vem som helst privatleasa en bil?

För att få privatleasa en bil hos oss på Bilia krävs en godkänd kreditprövning.

Vilka modeller går att privatleasa?

Som privatperson kan du leasa Dacia Duster och Dacia Sandero. 

Vad händer när tiden för leasingavtalet går ut?

När leasingavtalet går ut (vanligen efter tre år), behöver du bara returnera bilen och eventuellt välja en ny. Du behöver inte tänka på bilens andrahandsvärde.

Vad händer om jag inte servar bilen?

När du privatleasar en bil är det din skyldighet att lämna in den på service enligt tillverkarens rekommendationer. Om du inte servar bilen i enlighet med avtalet kan du bli tvungen att betala en avgift när du lämnar tillbaka bilen.

I vilket skick ska bilen vara när den lämnas tillbaka?

När bilen återlämnas vid avtalstidens slut ska bilen vara ordentligt rengjord, ut- och invändigt. Den ska också vara i ett sådant skick som man kan vänta sig av en bil som har underhållits och vårdats med omsorg under hela avtalstiden. Det innebär till exempel att den ska ha servats i enlighet med avtalet, ha all utrustning intakt och vara fri från skador, klistermärken med mera.

Om bilen har utsatts för onormalt slitage kan du behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka.