Dacia Duster

Dacia Duster Drive Edition

Dacia Duster Drive Edition

SUVeräna Dacia Duster är den perfekta terrängbilen som även passar utmärkt i stadsmiljö. Åk på nya äventyr i en Duster – bilen som både underlättar körningen och ger njutning till körupplevelsen.  

Kampanjpris från 150.400 kr

Inklusive: AC, Farthållare & Fartbegränsare och parkeringsradar bak. 

Boka en provkörning genom formuläret via knappen längre upp.

Dacia Duster

Låt dig imponeras av Dacia Duster, oavsett om du älskar att susa fram på nylagd, ljudlös asfalt, eller hellre ger dig ut på snåriga skogsvägar så har den det som krävs. Med den klassledande förhöjda markfrigång (21 cm), den robusta chassin och om så önskas med fyrhjulsdrift, sitter du bakom ratten i en säker SUV. Lämna de innötta hjulspåren och ge dig ut på nya äventyr.

En crossover med design i varje detalj 

Dacia Duster är terrängbilen som även passar in i stadsmiljön. Den framträdande kylargrillen, ljussignaturen och den skarpa designen lämnar ingen på gatorna oberörd. Varenda detalj, från de längsgående takbågarna till 16- eller 17-tumsfälgarna avslöjar att detta är en bil gjord för äventyr.

Teknik som underlättar din körning  

Fyrhjulsdrivna bilar har länge varit förbehållet ett fåtal – men alla kan nu njuta av Dacia Duster! Elektrisk servostyrning underlättar körningen, döda vinkeln-varnaren ger tryggare filbyten och runtomkring-sikt-kameran är ett utmärkt hjälpmedel vid kluriga parkeringsmanövrar eller i terräng.

Terrängegenskaper för dig som ställer höga krav

Imponerande markfrigång på hela 210 mm och generösa ingång- och utgångsvinklar gör att du och din Duster kan ta dig fram överallt. Hästen eller båten drar du med enkelhet (max.släpvikt 1500 kg).

  • Duster
  • Duster

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. NEDC: 4,7-6,9 l/100km. CO2-utsläpp enl. NEDC: 123-158 gram/km. WLTP: 5,8-8,5 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 152-191 gram/km.