Kampanjer

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van

För att uppfylla alla dina utrymmesbehov har Dokker Van försetts med generös lastkapacitet. Inte nog med att den erbjuder väl tilltagen volym och lastkapacitet, den lägger dessutom till en tredje dimension: längden. Pris på Dacia Dokker Van är exklusive moms.

Från 110.700 kr exkl. moms

Boka en provkörning genom formuläret via knappen längre upp.

Sveriges billigaste transportbil

I Dacia Dokker Van finner du ultimata frakt- och lastmöjligheter till ett mycket lågt pris – allt i en liten förpackning. Den här transportbilen är smidig och funktionell för dig som arbetar professionellt med transporter eller lastar mycket i vardagen. Fraktmässigt går det in mycket i en Dokker som också är tålig när man använder den. Det går enkelt att köra färgburkar, bräder, däck eller ännu tyngre föremål. Bilen svarar genom att vara gedigen och stabil. Dieselmotorn på 90hk och bensinmotorn på 115hk står sig mot konkurrenterna och körningen är rolig, alert och kraftfull.

Genomtänkt interiör

Dokker Van är genomtänkt i minsta detalj för att passa dig och dina behov. Det visar sig främst i inredningen där förare, passagerare och last samsas på ett optimalt sätt men också genom den tekniska utrustningen som förenklar din körning och ditt användande. Säkerheten har prioritet och hela fordonet känns nygjort, sportigt och piggt och triggar till arbete och muntra helgprojekt. Exteriören signalerar den höga kvalitet som är så typisk för Dacias lastfordon - robusthet i kombination med smidighet!

  • Dacia Dokker silver
  • Dacia Dokker silver