Dacia Sandero & Stepway

Vill du ha en bra deal och inte ge ut för mycket pengar för en ny bil? Då ska du definitivt titta på Nya Dacia Sandero. Det är den perfekta småbilen som ger enormt värde för pengarna. Det är en robust och bekväm småbil med 5 bekväma säten och ett bagageutrymme på 320 liter. Och nu kan nu även få EASY-R en automatiserad manuell växellåda.

I Dacia Sandero hittar du gott om användbar teknik. Multimediasystemet Media Nav (7" pekskärm i färg, navigering, radio DAB+, uttag för AUX+USB, Bluetooth för telefon & ljudstreaming och rattreglage), bakre parkeringssensorer, starthjälp i backe, farthållare/fartbegränsare etc.

Sandero Stepway är en crossover

Stepway har högre markfrigång, längsgående takbågar och främre och bakre skydd i silver, 16-tums designfälgar och annat smått och gott.

Och vill du slippa växla? Välj då till EASY-R (automatiserad manuell växellåda).

Detta ingår alltid i din nya Dacia:

  • 3 års Garanti / 10.000 mil.
  • 3 års Assistans.
  • 6 års Rostskyddsgaranti.
  • 2 års lackgaranti.

Dacia Sandero

Nyfiken på en Dacia Sandero? Ladda ner prislistan för alla motorer och utrustningsalternativ. Eller se nedan för en första översikt. Välkommen in på provkörning.

  • 0,9 l TCe 90 hk, Bas.

    Nu79.900SEK

Bränsledeklaration blandad körning 3,5 -4,9 l/100 km, CO2 98-115 g/km

Dacia Sandero Stepway

Nyfiken på en Dacia Sandero Stepway? Ladda ner prislistan för alla motorer och utrustningsalternativ. Eller se nedan för en första översikt. Välkommen in på provkörning.

  • 0,9 TCe 90 hk

    Nu123.400SEK

Bränsledeklaration blandad körning 3,5 -4,9 l/100 km, CO2 98-115 g/km

Erbjudandena kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Bilarna på bilderna är extra­utrustade. Med reservation för slutförsäljning, prisförändringar och skrivfel.

Billån beräknat på 60 mån, 20% kontant, ränta 4,55%, effektiv ränta 4,65%.