Dacia Dokker Van

I Dacia Dokker Van finner du ultimata frakt- och lastmöjligheter till ett mycket lågt pris – allt i en liten förpackning. Den här transportbilen är smidig och funktionell för dig som arbetar professionellt med transporter eller lastar mycket i vardagen. Precis vad en hantverkare behöver, varken mer eller mindre.

Detta ingår alltid i din nya Dacia:

 • 3 års Garanti / 10.000 mil.
 • 3 års Assistans.
 • 6 års Rostskyddsgaranti.
 • 2 års lackgaranti.

Dacia Dokker Van

För att uppfylla alla dina utrymmesbehov har Dokker Van försetts med generös lastkapacitet. Inte nog med att den erbjuder väl tilltagen volym och lastkapacitet, den lägger dessutom till en tredje dimension: längden. Dokker Van har också en praktisk, välutrustad förarplats samt driftssäkra och bränslesnåla motorer.

Detta ingår i Dokker Van: 15” Stålfälg 185/65 R 15 med liten navkapsel, 3-punktsbälten på alla sittplatser, 4 fläktmunstycken på instrumentbrädan, riktbara och med justerbart luftflöde, Lastkapacitet på 600kg* & 3,3m3 lastutrymme, 8 lastöglor, Låsbart tanklock, Antisladd ESP med antispinn ASR, Låsningsfria bromsar (ABS) med elektronisk bromskraftfördelning (EBD), Asymmetriska plåtade bakdörrar m.m.

 • Dokker Van 1.6 MPI 82 HK

  Priserna är exklusive moms.
  Bränsleförbrukning: 7,5 l/100km, CO2 175g/100km 

  aktuellt pris:Nu 74.896 SEK månadskostnad:Leasing 1.054 SEK

Erbjudandena kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Bilarna på bilderna är extra­utrustade. Med reservation för slutförsäljning, prisförändringar och skrivfel.

Billån beräknat på 60 mån, 20% kontant, ränta 4,65%, effektiv ränta 4,75%.