Dacia hos Bilia

Dacia Sandero

En oslagbart prisvärd stadsbil

I Dacia Sandero får du en av de rymligaste interiörerna i kategorin. Dess rejäla bagage- och förvaringsutrymme gör både vardagsliv och bilkörning trivsammare. Den nya designen har en robust siluett och ett framparti med ny Y-formad märkessignatur och LED-strålkastare.

Nya varianten Dacia Sandero Stepway ger dig bland annat högre markfrigång och längsgående takbågar.

  • Köp från159.900 kr
  • Privatleasing från2.190 kr/månad

Aktuella erbjudanden

Dacia Sandero III TCe 90 Essential

Småbilen med mycket körglädje

  • 0 kr i kontantinsats
  • Service ingår i tre år
  • Privatleasing2.490 kr/månad
  • Pris från164.900 kr

I blickfånget

Utforska några av Dacia Sanderos bästa sidor.

Vilken variant av Dacia Sandero passar dig?

Dacia Sandero finns i tre olika varianter: Essential, Comfort och Stepway. Här kan du jämföra dessa och läsa mer om motorer, prestanda, acceleration, toppfart, förbrukning, utsläppsnivåer och mycket annat.

Garanti, service och assistans

  • Vägassistans

    Vägassistansen för Dacia ger dig tillgång till bogsering eller reparation på plats, vid tekniskt haveri på grund av fel i någon mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent.

Bilia Days: Premier samt erbjudanden på denna sidan gäller vid ordertecknande 2023-03-16 - 2023-03-26, om inget annat anges. Kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal. Reservation för skrivfel, prisförändringar samt slutförsäljning av lagerbilar och butiksprodukter. Fullständiga villkor och WLTP-siffror finns på bilia.se/biliadays.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Dacia: Dacia privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Billån Dacia: Dacia billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 60 månader med fr. 4,55% ränta och fr. ca 0,1% effektiv ränta.