Dacia hos Bilia

Dacia Jogger

En resa för hela familjen

Är det en kombi, SUV eller en MPV? Sanningen är att Dacia Jogger är en kombination av alla tre. Det här gör Jogger till en unik och prisvärd allroundbil för den stora familjen.
 • Köp från194.900 kr
 • Privatleasing från2.990 kr/månad
 • Dacia Jogger hos BiliaDacia Jogger hos Bilia

  Kombinerar komfort och kupéutrymme

  Oavsett om du väljer en fem- eller sjusitsig Dacia Jogger så kan du förvänta dig en bekväm resa. Sätena är ergonomiskt utformade och kan enkelt justeras för optimal komfort. Väljer du den sjusitsiga Jogger och önskar ännu mer bagageutrymme kan du enkelt ta ut den tredje sätesraden.

 • Dacia Jogger hos BiliaDacia Jogger hos Bilia

  För dig som älskar roadtrips

  Familjeresorna har aldrig känts smidigare än med en Dacia Jogger. Här får alla passagerare gott om plats utan att kompromissa med utrymme för packning. För extra bagageutrymme finns det dessutom smarta takrails som enkelt kan förvandlas till takräcken som klarar 80 kilo. Med Dacia Media Control-system kan du smidigt komma åt appar på den stora 8-tumsskärmen.

 • Dacia Jogger hos BiliaDacia Jogger hos Bilia

  Säkerhet du kan lita på

  Du kan känna dig trygg på vägarna med din Dacia Jogger. Parkeringsassistans, backkamera, dödavinkel-varnare, starthjälp i backe och nödbromsassistans är några av de senaste teknikerna inom säkerhet som du kan utrusta din bil med.

 • Dacia Jogger hos BiliaDacia Jogger hos Bilia

  Tre biltyper i en

  Dacia Jogger utmärker sig för sin smarta design, vilket har resulterat i en kombis mått, utseende av en SUV och samma rymd som hos en MPV. Det här gör Jogger till den perfekta familjebilen.

 • 7
  Säten
 • Upp till
  1819l
  Bagageutrymmev
 • 4,55m
  Längd

I blickfånget

Utforska några av Dacia Joggers bästa sidor.

Färger och varianter

 • Essential

  Dacia Jogger Essential är basvarianten, med standardutrustning som förarsäte med justerbar höjd, aktivt nödbromsningssystem, parkeringssensorer fram och bak samt Media Control.

 • Comfort

  Dacia Jogger Comfort adderar bland annat elmanövrerade fönsterhissar, justerbara takrails, elstyrda och eluppvärmda ytterbackspeglar, farthållare och fler valmöjligheter i fråga om motor och tillval.

 • Extreme

  Den mest exklusiva och välutrustade varianten av Dacia Jogger, som bland annat är försedd med backkamera och nyckelkort med handsfree-funktion. Även Extreme har fler valmöjligheter och tillval, för att du ska kunna skapa din personliga Dacia Jogger.

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Vägassistansen för Dacia ger dig tillgång till bogsering eller reparation på plats, vid tekniskt haveri på grund av fel i någon mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent.

Frågor och svar

Hur beställer jag ny instruktionsbok eller servicebok till min bil?

Om du har köpt din Dacia hos Bilia kontaktar du våra säljare, så beställer vi en ny instruktionsbok till
dig. Vår verkstad hjälper dig med serviceboken.

Hur beställer jag nya nycklar eller nyckelkort till min bil?

Om du har köpt din Dacia hos Bilia kontaktar du bara oss, så hjälper vi dig.

Hur ofta ska jag serva min bil eller byta kamrem?

Du hittar information om serviceintervaller och byte av kamrem i din bils servicebok eller i de
dokument som du fick när bilen levererades. Kontakta oss på Bilia om du saknar dessa dokument.

Var hittar jag närmaste återförsäljare/verkstad?

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Dacia: Dacia privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Billån Dacia: Dacia billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 60 månader med fr. 4,55% ränta och fr. ca 0,1% effektiv ränta.