Dacia hos Bilia

Dacia hos Bilia

Vi hjälper dig hitta rätt Dacia oavsett om du letar efter en ny eller begagnad. Alltid med ett stort lager av bilar för snabb leverans och leasing.

Utvalda modeller

Här ser du erbjudanden på utvalda Daciamodeller och aktuella nyheter.

Dacia i lager

Hos oss hittar du alltid nya och begagnade Dacia för snabb leverans.

 • Privatleasa Dacia hos BiliaPrivatleasa Dacia hos Bilia

  Privatleasa din Dacia hos oss

  Med privatleasing får du köra en helt ny bil till en månadskostnad, utan att betala något i förskott. Efter tre års bekymmersfritt bilägande lämnar du tillbaka bilen och kan välja ut en ny.


  Läs mer om privatleasing

 • Dacia som tjänstebil från BiliaDacia som tjänstebil från Bilia

  Dacia som tjänstebil

  Kör du tjänstebil, är du småföretagare eller har du ansvar för bilflottan på ett företag? Vi på Bilia hjälper dig med allt som rör företagets bilägande.


  Dacia som tjänstebil

 • Köp bil online

  Köp Dacia online eller i någon av våra bilhallar.
 • Tillgänglighet

  Anläggningar över hela Sverige.

Garantier för begagnade bilar

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Dacia: Dacia privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Billån Dacia: Dacia billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 60 månader med fr. 4,55% ränta och fr. ca 0,1% effektiv ränta.