Välkommen in till oss! Vi har öppet på utvalda anläggningar hela Pingst. Se din anläggnings öppettider här.

BMW 3-serie Touring hos Bilia

BMW 3-serie Touring

Bensin • Diesel • Laddhybrid

Smart teknik och sportig design

Nya BMW 3-serie Touring kombinerar flexibilitet, intelligens och praktiska lösningar. Interiören präglas av en sportig premiumkänsla, komfort och smart teknik. Koppla upp dig till den stora skärmen för en komplett översikt, manövrera med hjälp av både touch- och röststyrning och ta hjälp av det smarta backningssystemet. BMW 3-serie Touring finns med bensin- eller dieselmotor samt som laddhybrid, med en elektrisk räckvidd på 60 km.

Informationen på sidan gäller 3-serien modellår 2023.

 • Köp från477.600 kr
 • BMW 3-serie Touring hos Bilia BMW 3-serie Touring hos Bilia

  Gott om plats för allt i livet

  Nya BMW 3-serie Touring ger dig en flexibel och enklare vardag. Det funktionella bagageutrymmet rymmer så mycket som upp till 500 liter och hela 1510 liter med nedfällda säten. Förvara insynsskydd och skyddsnät smidigt under bagageutrymmesgolvet när det inte behövs och vill du säkra ditt bagage på golvet finns glidsäkra skenor som extrautrustning.

 • BMW 3-serie Touring hos BiliaBMW 3-serie Touring hos Bilia

  Sportig och ergonomisk design

  Nya BMW 3-serie Touring levererar en bekväm åktur med sin sportiga och ergonomiska interiör. Den lättskötta klädseln i Sensatec ger dig en bekväm åktur även på längre sträckor. Förarplatsen är modern och avskalad med mittkonsolen och iDrive Controllern centralt placerad.

 • BMW 3-serie Touring hos BiliaBMW 3-serie Touring hos Bilia

  Backa med stil

  Med hjälp av backningsassistenten kan du lösa backningen även i de allra svåraste situationer. Programmet sparar rattrörelser från de senast körda 50 metrarna och när du trycker på knappen så backar bilen automatiskt, exakt i din sparade körväg.

 • BMW 3-serie Touring hos BiliaBMW 3-serie Touring hos Bilia

  Finns som laddhybrid

  Nya BMW 3-serie Touring finns även som laddhybrid, under benämningen BMW 330e Touring. Den innovativa plug-in-hybrid-drivningen kombinerar flexibilitet och effektivitet i alla situationer och har en imponerande acceleration från 0 till 100 km/h på 5,9 sekunder.

 • Upp till
  60km
  elektrisk räckvidd
 • Upp till
  500l
  Bagageutrymme
 • 4,6sekunder
  Från 0 till 100 km/h

BMW 330e Touring, laddhybrid.

I blickfånget

Utforska några av BMW 3-serie Tourings bästa sidor.

Teknik och uppkoppling

 • BMW Curved DisplayBMW Curved Display

  BMW Curved Display

  Att kommunicera med din BMW har aldrig varit enklare. BMW Curved Display är standard och ger dig en komplett översikt och har både touch- och röststyrning. Skärmen har även smidig integrering av smartphone som bland annat gör att du enkelt kan planera resan på din telefon och därefter överföra rutten till bilen.

 • BMW 3-serie Touring hos BiliaBMW 3-serie Touring hos Bilia

  Lås upp med din smartphone

  BMW Digital Key gör det möjligt att slippa den vanliga bilnyckeln, genom att göra din smartphone till en digital nyckel. Det här gör att du kan låsa upp din nya BMW 3-serie Touring genom att hålla din smartphone mot dörrhandtaget och starta bilen utan nyckel när telefonen ligger i laddningsdockan. Digital Key kan dessutom delas med ytterligare fem personer.

Läs fler

BMW 3-serie Touring för snabb leverans

Nya och begagnade BMW 3-serie Touring i lager.
 • BMW 318d xDrive TouringF31

  Bilia Eskilstuna Volvo Renault
  20185422 milManuell
  219.000 kr
  Beg.
 • BMW 330e Touring| M-Sport | HUD | Adaptiv fart | Drag | Innovation

  Bilia Uddevalla BMW
  20222331 milAutomat
  549.000 kr
  Beg.

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med BMW vägassistans har du tio års tillgång till vägassistans i hela Europa, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

  För elbilar gäller åtta år, och laddhybrider sex år.

Bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP (preliminär):
Laddhybrid 1,3-2 liter/100 km, CO2 30-45 g/km
Bensin 6,4-8,5 liter/100 km, C02 145-193 g/km
Diesel 4,8-6,4 liter/100 km, C02 127-169 g/km

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor. Alla priser gäller ordertecknande/köp senast 2023-06-30 om inget annat framkommer på enskild modell. Månadskostnaden kan komma att ändras under kontraktstiden p.g.a förändringar i rådande marknadsläge.

Finansiering via BMW Financial Services: Uppläggningsavgift tillkommer med 595 kr.
Privatleasa (inkl. moms) avser 3.000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Serviceavtal ingår under avtalstiden.
Business Lease (exkl. moms) 4.500 mil/36 månader, 0 kr kontantinsats samt inkl. fri försäkring och serviceavtal under avtalstiden.
Företagsleasing Finansiell (exkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 50% restvärde, 7,95% kundränta och beräknad på 9% ramavtal. Elbilar beräknas på 7% ramavtal.
Förmånsvärdet gäller vid 50% skatt.
Billån privat (inkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 7,95% ränta och 50% restvärde.