Begagnade bilar i en bilhall.

Begagnade bilar

Att köpa en begagnad bil är ett smart val. Hos oss på Bilia gör vi det tryggt och enkelt att köpa och äga en begagnad bil genom bra billån, garantier, försäkring och serviceabonnemang. MaxiTrygg ger dig extra lång garanti och en kvalitetsstämpel på din bil. Bilia Total samlar finansiering, försäkring och service på ett ställe och gör bilägandet enkelt. Läs mer om MaxiTrygg och Bilia Total nedan.

Vi har alltid ett stort utbud av begagnade bilar. Hitta din nästa bil här!

Upplev frihet i tanken

Upplev frihet i tanken

Oavsett hur sommaren kommer att se ut och hur långt vi bör röra oss, så kan du få uppleva frihet i tanken när du köper en begagnad bil från oss i Biliafamiljen.

Du som köper en begagnad bil med Bilia Total får bränsle för 3.000 kr, 5.000 kr eller 8.000 kr att tanka för på ditt Biliakort CarPay - beroende på vilken bil du väljer.

För oss på Bilia är ett enklare bilägande en hjärtefråga och med vår paketlösning Bilia Total-billån och utvalda begagnade bilar ingår bland annat förlängd garanti, 6 månaders fri försäkring och bytesrätt i 30 dagar. För ett enklare och tryggare bilköp för dig.

Förlängd garanti

Med Bilia Total ingår även Bilia MaxiTrygg som bland annat ger dig en extra lång garanti, på upp till 24 månader eller 2000 mil, när du köper en begagnad bil. 
 

6 månader fri försäkring

Ett enkelt, tryggt och attraktivt bilägande med 6 månader fri försäkring när du köper din begagnade bil hos oss.
 

Bytesrätt i 30 dagar

Med Bilia MaxiTrygg har du alltid rätt att byta ut din nyinköpta bil mot någon annan i vårt stora urval. Bytesrätten gäller i 30 dagar och max 100 mil. 

Gäller utvalda begagnade bilar ordertecknade 200515-200809 och i kombination med Bilia Total och Biliakortet CarPay. Vi hjälper dig utan ett Biliakort att ansöka på plats. Bränslet får du i form av en rabatt på 9 kr per liter när du tankar på någon av 163 Tankastationer runt om i landet. Vi reserverar oss för felskrivningar och tryckfel. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Se våra bilar