Alpine presenterar den senaste versionen av sin sportbil - A110S

Tillsammans med syskonmodellerna A110 Pure och A110 Légende ger A110S dig en intensiv körupplevelse med komfort och elegans i fokus.
 
A110S är en tvåsitsig sportkupé som kännetecknas av Alpines klassiska principer lättvikt, kompakt storlek och absolut smidighet.


 
Kompromisslös personlighet

Alpine A110S är dynamiskt designad med subtila exteriördetaljer som kolfiber, orangea flaggdetaljer, svart Alpine-emblem, orangea bromsok och exklusiva svarta 18"  GT Race aluminiumfälgar. Kupén innehåller detaljer som orangea sömmar och en klädsel i svart mocka-stil som understryker en kompromisslös personlighet.
 

Skräddarsydd chassisinställning

Nya A110S använder samma lätta och kompakta aluminiumkroppsstruktur som de befintliga versionerna av A110, bara sportchassit har anpassats för att ge en mer intensiv körupplevelse.
 
Körupplevelsen är nu betydligt skarpare och mer fokuserad med sikte på en förbättrad höghastighetsstabilitet och styrning. Ändå är dess kärna som en komfortabel och användbar bil för den dagliga körningen kvar.

 
Ökad uteffekt

Drivlinan levererar 292 PS, vilket gör A110S till Alpines mest spännande sportbil hittills, dessutom till den snabbade. Bilen väger bara 1.114 kg vilket ger ett imponerande kraft-till-vikt förhållande på 3,8 kg/PS som ger dig möjligheten att nå 100 km/h från stillastående på bara 4,4 sekunder.

  • A110S
  • A110S
  • A110S