Alpines elegantaste – A110 Légende GT

I en serie om endast 400 bilar höjer A110 Légende GT modellens elegans till en ny nivå. A110 Légende GT balanserar dynamiska köregenskaper med bekymmerslösa vardagsegenskaper. 
 
Unika designdetaljer på in- och utsida formar en sofistikerad estetik som gör modellen till den mest åtråvärda och elegantaste hittills. Bilen har en speciallackering i Mercury Silver med designdetaljer i ljust guld och en bärnstensfärgad läderklädsel.
 

Åtråvärda designdetaljer

 
Alpine monogrammet och de maskinbearbetade 18” stora serac-fälgarna går i en ljus guldton för att kontrastera diskret mot karossen. Unika baklampor i LED skiljer A110 Légende GT från övriga modellprogrammet. 
 
För att markera övergången från utsidan till interiören är instegslisterna inbjudande upplysta.  Högblank kolfiberdekor förhöjer elegansen i den välkomnande kupén där plaketten i mittkonsolen är numrerad.
 

Elegant framtoning och lättillgänglig vardagskomfort

 
Utöver dess eleganta framtoning utmärker sig A110 Légende GT genom sin lättillgängliga vardagskomfort. Vare sig det handlar om dagligt bruk eller långresor levererar modellen en enastående och bekväm körupplevelse. 
 

Chassi och motor utgår från Alpine A110 Légende

 
Motorn utvecklar 252 hk. En låg vikt och dubbelkopplingsautomatlåda skickar bilen från 0-100 på endast 4,5 sekunder. Maxhastigheten är 250 km/h. Bilen är välutrustad redan i grundutförande med ett aktivt sportavgassystem, uppgraderade sportbromsar från Brembo och ljudsystem från Focal. 
 
Kontakta oss för att få fler detaljer och se dess tillgänglighet.
 
  • A110 Legende GT
  • A110 Legende GT
  • A110 Legende GT