Boka AC-rengöring hos Bilia
Boka AC-rengöring hos Bilia

Boka AC-rengöring hos oss

Stäng

Det kan vara fräscht att rengöra bilens luftkonditionering (AC) med jämna mellanrum, då det lätt samlas fukt, damm och bakterier i systemet. Bakterierna sprider sig sedan via luften som cirkulerar i bilen.

Du vet att det är dags att rengöra luftkonditioneringen om din bil ofta står parkerad utomhus eller om du kör korta sträckor. Då utsätts luftkonditioneringen lätt för smuts och bakterier som kan leta sig in i systemet.

Vi rekommenderar även att rengöra luftkonditioneringen om det var över ett år sedan du senast rengjorde den.

Våra priser

Tjänst Ord. pris
AC-rengöring 795 kr
Luktsanering med ozonbehandling 795 kr

 

Vanliga frågor och svar

Hur märker jag att jag borde göra en AC-rengöring?

Det finns några faktorer som påverkar luftcirkulationen i din bil. Du vet att det är dags att rengöra luftkonditioneringen om din bil ofta står parkerad utomhus eller om du ofta kör kortare sträckor med din bil. Då utsätts din AC lätt för smuts och bakterier som kan leta sig in i systemet. Bilia rekommenderar även att rengöra luftkonditioneringen om det var över ett år sedan du senast rengjorde den.

Vad är fördelarna med en AC-rengöring?

När du rengör din AC hjälper vi dig att ta bort bakterier, pollen, damm och nikotin vilket minskar risken för allergiska besvär. Vi hjälper dig även att avlägsna obehagliga lukter som kan finnas i kupén och i bilen för att din bil ska kännas så fräsch och ny som möjligt.

Hur bokar jag en AC-rengöring?

Ring oss på 0771-400 000 så hjälper vi dig.

Vilka bilmärken kan jag få min AC-rengöring utfört på?

Vi på Bilia är certifierade och kan hjälpa dig med AC-rengöring av din bil på våra auktoriserade verkstäder för Volvo, BMW, Toyota, Renault, MINI, Dacia, Polestar, Alpine och Lexus.

Var kan jag göra en AC-rengöring?

Vi har anläggningar och kan hjälpa dig med AC-rengöring på följande orter:

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Mölndal, Lund, Trelleborg, Värnhem, Limhamn, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Södertälje, Avesta, Arboga, Hedemora, Köping, Eskilstuna, Fagersta, Strängnäs, Borås, Uddevalla, Trollhättan, Enköping, Falun, Borlänge och Kristianstad.