Interiör styling. Exklusiv finish.

Interiör styling. Exklusiv finish.

  • Originalstyling för bästa säkerhet och funktion
  • Allt från läderrattar till bilklädsel
  • Vi hjälper dig med montering av utvalda Volvo-tillbehör
Hittade 177 st

Styling för en sportig och exklusiv interiör.

Vill du skapa en sportig känsla? Eller göra ett exklusivt intryck? Ta en titt på vårt sortiment av interiör styling. Här hittar du allt från snabba sportpedaler och designade läderrattar till exklusiv dekorpanel. För visst är det insidan som räknas?

  • Räntefri delbetalning upp till 24 mån
  • Snabb leverans och fri retur i butik
  • Kundservice dygnet runt
Snabb leverans och byte i butik

Snabb leverans och byte i butik

Det är smidigt att handla i vår webbshop. Finns varan i lager skickas den inom 1 – 2 dagar. Och skulle något inte passa är det bara att byta i butik.  

Monterat och klart!

Monterat och klart!

Vi hjälper dig att montera utvalda Volvo-tillbehör säkert och bekvämt, allt utifrån tillverkarens anvisningar. Det som behövs för monteringen samt arbete ingår. Allt du behöver göra är att välja monterat & klart när du handlar. Givetvis 1 års garanti på både monteringen och produkten.

Exklusiv interiör styling.

Interiör styling är för dig som även tycker att insidan räknas. Skapa en sportig, stilren, exklusiv eller lyxig finish tack vare vårt sortiment av interiör styling.

En ratt som även styr din spellista.

Kanske har du alltid önskat dig en ratt som snyggt harmoniserar med övrig Volvo-interiör? En ratt i skönt läder eller kanske en lyxig träratt. Välj en med värme eller en som även styr din spellista.

Ny växelspaksknopp till din Volvo.

Ge din Volvo en sportig, stilren, exklusiv eller lyxig finish med en ny växelspaksknopp. Finns både för manuella och automatväxlade bilar. Välj en i vacker valnöt eller en i exklusivt läder.

Sportpedal och dekorpanel.

Skapa en sportigare känsla med sportpedaler och ge kupén attityd med dekorpanel. Finns både för mittkonsolen och instrumentbrädan.

Har du frågor eller behöver hjälp med något, kom in till oss på Bilia eller ring Bilia Nu på 0771-400 000. Vi hjälper dig dygnet runt!