Skidhållare som håller för alla väder.

Skidhållare som håller för alla väder.

  • Thule och Volvo
  • Smart och säker transport
  • Hjälp att välja rätt hållare till din bil
Hittade 13 st

Smarta skidhållare för din skidutrustning.

Är det dags att åka till fjällen? Kolla in våra låsbara skidhållare från Thule och Volvo. De passar både längdskidor, slalomskidor och snowboards. Oavsett hur du tar dig ner för skidbacken så se till att välja en skidhållare som både är enkel att montera och att öppna. Så du enkelt kan lasta och lossa. Även med tjocka skidhandskar.

  • Räntefri delbetalning upp till 24 mån
  • Snabb leverans och fri retur i butik
  • Kundservice dygnet runt
Snabb leverans och byte i butik

Snabb leverans och byte i butik

Det är smidigt att handla i vår webbshop. Finns varan i lager skickas den inom 1 – 2 dagar. Och skulle något inte passa är det bara att byta i butik.  

Monterat och klart!

Monterat och klart!

Vi hjälper dig att montera utvalda Volvo-tillbehör säkert och bekvämt, allt utifrån tillverkarens anvisningar. Det som behövs för monteringen samt arbete ingår. Allt du behöver göra är att välja monterat & klart när du handlar. Givetvis 1 års garanti på både monteringen och produkten.

Lasta skidorna direkt på takräcket.

Dags för snö och härlig skidåkning? Men hur transporterar du på bästa sätt dina skidor? Med praktiska skidhållare hålls skidorna ordentligt på plats längs hela vägen. Oavsett om du åker längdskidor, utförsåkning eller rullskidor!

Skidhållare för upp till 6 par skidor eller 4 snowboards.

Oavsett snö eller tö så har vi skidhållare från både Thule och Volvo. De passar för upp till 6 par skidor eller 4 snowboards. Monteringen är enkel. Allt du behöver är ett takräcke.

För säkerhets skull är de låsbara och har gummiprofiler som skyddar din bräda, dina slalomskidor eller längdskidor. Vissa skidhållare kan regleras i höjd för att ge plats för höga bindningar. De flesta av våra skidhållare är både City Crash-testade och TÜV-godkända.

Utdragbara skidhållare.

Vi har även utdragbara skidhållare för dig som smidigt vill komma åt dina skidor. Utan att behöva klänga på en smutsig bil. Tack vare en glidskena glider skidhållaren ut bredvid bilen och förenklar för dig när du ska sätta fast och ta loss skidorna.

Aerodynamiskt och bränslesnålt.

En annan fördel med skidhållare är att det är ett mer aerodynamiskt sätt att transportera sina skidor än i en takbox. Det gör att bränsleförbrukningen minimeras trots en fullastad bil.