Privatleasing hos Bilia

Privatleasa din XPENG hos Bilia

Att privatleasa är ett bra alternativ till att köpa en bil. Du betalar en månadskostnad, samlar dina bilkostnader och slipper oroa dig för kostsamma serviceärenden.

Hos oss kan du dessutom privatleasa en ny XPENG utan egen kontantinsats.

Populära bilmodeller att privatleasa

  • Välj att leasa 36 eller 48 månader

  • Inget krav på kontantinsats

  • Alla XPENG är elbilar

Frågor och svar om privatleasing

Hur fungerar privatleasing?

Privatleasing är ett alternativ för dig som vill hyra din bil istället för att äga den. Välj först modell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dessa val ger dig då din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden kan påverkas av ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar. 

 

Leasingperioden hos oss tecknas på tre år. Privatleasingen sker via NF Fleet. Kan du ej hitta månadskostnaden online? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Vilka modeller går att privatleasa?

Samtliga nya XPENG-modeller går att leasa för dig som privatperson. Kontakta säljare för mer information.

Vad ingår i månadsavgiften?

Det som ingår i månadsavgiften är finansiering via NF Fleet. Bilen har personvagnsgaranti, försäkringar tillkommer. Vi kan hjälpa dig välja rätt försäkring för din nya bil.

Hur beräknas månadskostnaden?

Bilmodeller med kampanjpris, räknar vi på en kontraktstid på tre år/3.000 mil. Månadskostnaden kan variera beroende på eventuell kontantinsats, bilmodell m.m. Kontakta oss om du vill ha ett prisförslag för en viss bilmodell.

Vilka avgifter kan tillkomma?

Utöver månadsavgiften betalar du Trafikverkets avgifter, fordonsskatt samt det drivmedel du tankar.

Om bilen utsätts för onormalt slitage kan du dessutom behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka. Det kan till exempel handla om att bilen har körts längre än den avtalade körsträckan, att den inte är ordentligt rengjord vid återlämnandet, eller att den inte har servats i enlighet med avtalet.

Kan vem som helst privatleasa en bil?

För att få privatleasa en bil hos oss krävs en godkänd kreditprövning.

Vad händer om jag inte servar bilen?

När du privatleasar en bil är det din skyldighet att lämna in den på service enligt tillverkarens rekommendationer. Om du inte servar bilen i enlighet med avtalet kan du bli tvungen att betala en avgift när du lämnar tillbaka bilen.

Vad händer när tiden för leasingavtalet går ut?

När leasingavtalet går ut (vanligen efter tre år), behöver du bara returnera bilen och eventuellt välja en ny. Du behöver inte tänka på bilens andrahandsvärde.

I vilket skick ska bilen vara när den lämnas tillbaka?

Bilen ska lämnas tillbaka i ett sådant skick som man kan vänta sig av en bil som har underhållits och vårdats med omsorg under hela avtalstiden. Det innebär till exempel att den ska ha servats i enlighet med avtalet, ha all utrustning intakt och vara fri från skador. Bilen ska också vara ordentligt rengjord, in- och utvändigt.

Om bilen har utsatts för onormalt slitage kan du behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka.