Privatleasa MINI hos Bilia

Privatleasa din MINI hos Bilia

Att privatleasa är ett bra alternativ till att köpa en bil. Du betalar en månadskostnad, får alla bilkostnader samlade på en faktura och du slipper oroa dig för kostsamma serviceärenden.

Hos oss kan du dessutom privatleasa en ny MINI utan egen kontantinsats.

Upptäck fördelarna med privatleasing

  • Privatleasa och upplev ny MINI vart tredje år

  • Bekvämt bilägande till månadskostnad

  • Fri service under hela leasingperioden

  • Inget krav på kontantinsats

Privatleasa MINI hos BiliaPrivatleasa MINI hos Bilia

Ingår när du privatleasar ny MINI hos Bilia

  • Serviceavtal i tre år/4.000 mil
  • 0 kr kontantinsats
  • Kontraktstid på tre år med 3.000 mil
  • Garanterat restvärde

Vill du ha bilen en längre period, eller med en längre körsträcka? Hos oss kan du anpassa ditt leasingupplägg efter dina behov.

Privatleasa MINI

Frågor och svar om privatleasing

Hur fungerar privatleasing?

Privatleasing är ett alternativ för dig som vill hyra din bil istället för att äga den. Välj först modell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dessa val ger dig då din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden kan påverkas av ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar. Leasingperioden hos oss tecknas på tre år.

Vad ingår i månadsavgiften?

Det som ingår i månadsavgiften är finansiering via MINI Financial Services, service i tre år/4.000 mil och betalskydd för oförutsedda händelser. Beroende på avtal kan den även inkludera försäkring. Bilen har personvagnsgaranti vilket innebär det att den har samma försäkringsskydd som en helförsäkring.

Hur beräknas månadskostnaden?

När vi kommunicerar en viss bilmodell till kampanjpris räknar vi alltid på en kontraktstid på tre år/3.000 mil och där service ingår i tre år/4.000 mil. Men månadskostnaden kan variera beroende på eventuell kontantinsats, bilmodell med mera. Kontakta oss om du vill ha ett prisförslag för en viss bilmodell.

Vilka avgifter är det som tillkommer?

Utöver månadsavgiften betalar du Trafikverkets avgifter, fordonsskatt (0 kr vid miljöklassad bil), försäkring, vinterdäck samt det drivmedel du tankar.

Om bilen utsätts för onormalt slitage kan du dessutom behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka. Det kan till exempel handla om att bilen har körts längre än den avtalade körsträckan, att den inte är ordentligt rengjord vid återlämnandet, eller att den inte har servats i enlighet med avtalet.

Uppläggnings- och administrationsavgifter kan tillkomma.

Kan vem som helst privatleasa en bil?

För att få privatleasa en bil hos oss krävs en godkänd kreditprövning.

Vilka modeller går att privatleasa?

Samtliga nya MINI-modeller går att leasa för dig som privatperson.

Vad händer när tiden för leasingavtalet går ut?

När leasingavtalet går ut (vanligen efter tre år), behöver du bara returnera bilen och eventuellt välja en ny. Du behöver inte tänka på bilens andrahandsvärde.

I vilket skick ska bilen vara när den lämnas tillbaka?

Bilen ska lämnas tillbaka i ett sådant skick som man kan vänta sig av en bil som har underhållits och vårdats med omsorg under hela avtalstiden. Det innebär till exempel att den ska ha servats i enlighet med avtalet, ha all utrustning intakt och vara fri från skador. Bilen ska också vara ordentligt rengjord, in- och utvändigt.

Om bilen har utsatts för onormalt slitage kan du behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka.