Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia
Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

Redo för alla typer av utmaningar

Upptäck Mercedes-Benz GLE SUV – en sportig bil i klassisk SUV-design. Här utlovas en bekväm och kraftfull körupplevelse, oavsett underlag tack vare fyrhjulsdrift och E-ACTIVE BODY CONTROL-chassi. GLE SUV är dessutom den perfekta familjebilen då du kan växla mellan sju sittplatser och enormt bagageutrymme.

 • Köp från 779.000 kr
 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  SUV-design med imponerande insida

  Mercedes-Benz GLE SUV kommer i en klassisk och sportig SUV-design, med en imponerande insida som bland annat erbjuder digitala skärmar, träpanel och läderklädsel av högsta kvalitet.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Redo för alla underlag

  Snö, terräng eller löst underlag? Inga problem för din GLE. Gör dig redo för en kraftfull körupplevelse med 4MATIC, den förbättrade fyrhjulsdriften från Mercedes-Benz. Ger en enastående offroad-prestanda och bästa tänkbara grepp – oavsett underlag.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Komfort av hög kvalitet

  Förutom att känna sig säker på vägarna så är det även viktigt att färdas bekvämt. Med ENERGIZING-paketen som tillval kan alla passagerare förvänta sig bästa möjliga bekvämlighet, till exempel när det kommer till miljö, belysning, ljud och sittkomfort.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Största suven som laddhybrid

  GLE är den för tillfället största suven med laddhybriddrift från Mercedes-Benz och briljerar med den senaste tekniska nivån för båda motortyperna. Förutom längre räckvidd med eldrift, större batteri samt snabbare påfyllningsladdning under resan bjuder den på en speciell, elektrifierad körupplevelse.

 • 5-7
  Sittplatser
 • 360°
  Kamerasystem
 • 630–2055liter
  Bagageutrymme

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz GLE SUV:s bästa sidor. 

Varianter och färger

Finns tillgänglig i färgerna

GLE SUV

Cavansitblå (metallic)

Bil

Se hur bilen kan se ut i olika färger

Känn dig säker på vägarna

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  En hjälpande hand

  Din Mercedes-Benz GLE SUV är inte bara bekväm att köra, utan erbjuder också extra hjälp till dig som förare.

  Ett exempel är tillvalet rangerassistent, som gör det enklare än någonsin att köra med släpvagn. Dessutom finner du smarta funktioner som avstånds- broms- och dödavinkelassistent.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Plus i kanten

  Är du ute efter största möjliga bekvämlighet och säkerhet? Ta en närmare titt på tillvalet Förarassistent Plus. Här tillkommer funktioner som avlastar dig både i stadstrafik och under längre sträckor.

  Bland annat kan du följa framförvarande fordon automatiskt, och därmed slippa ansträngande igångkörningar i stop-and-go-trafik.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Felfri parkering 

  Parkera smidigt med den aktiva parkeringsassistenten som hjälper dig att hitta en lämplig parkeringsplats. Dessutom får du hjälp med manöverkörning och med att parkera och köra ut från parkeringsfickan.

  360°-kamerasystemet ger dig dessutom perfekt sikt runt hela bilen och visar dig bilens exakta position i fågelperspektiv.

Teknik och uppkoppling

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Touchstyrning

  MBUX, Mercedes-Benz User Experience, är systemet som tar din körning till nästa bekvämliga nivå.

  Med hjälp av den smarta touchmanövreringen kan du enkelt styra systemet med pekplattan, pekkontrollknapparna på ratten eller pekskärmen.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Röststyrning

  Din GLE kan utrustas med röstigenkänningsfunktion som tillval, så att du snabbt och enkelt kan styra dina enheter utan att släppa händerna från ratten.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Vindrutevisning

  Med tillvalet vindrutevisning kan du förvandla vindrutan till en digital display. På så sätt kan du hålla koll på all viktig information utan att släppa blicken från vägen.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Koppla upp telefonen

  Din GLE gör det möjligt att enkelt koppla upp din smartphone trådlöst. Styr därefter telefonen bekvämt med hjälp av mediadisplayen, röstkommando eller touchreglage.

  Med trådlös mobilladdning slipper du dessutom sladdtrassel i bilen.

 • Mercedes-Benz GLE SUV hos Bilia

  Mercedes me connect

  Med Mercedes me connect får du tillgång till viktig och praktisk information som rör din Mercedes, både direkt i bilen och via din smartphone.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.