Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia
Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

Bekvämlighet kombinerat med modern lyx

Maximal komfort tillsammans med ett sportigt yttre gör Mercedes-Benz GLC till en bil för hela familjen. Bilens klassiska SUV-design, rymliga kupé och den förbättrade fyrhjulsdriften 4MATIC borgar för en körupplevelse som är både kraftfull och bekväm.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Klassisk SUV-design

  Mercedes-Benz GLC SUV kommer i en självsäker, sportig och klassisk SUV-design.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Redo för alla underlag

  Gör dig redo för en kraftfull körupplevelse med 4MATIC – den förbättrade fyrhjulsdriften från Mercedes-Benz som ger en enastående offroad-prestanda och bästa tänkbara grepp – oavsett underlag.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Rymlig kupé

  Mercedes-Benz GLC SUV bjuder in alla passagerare till en bekväm åktur. Med ENERGIZING-paketen som tillval kan du förvänta dig bästa möjliga bekvämlighet, exempelvis när det kommer till miljö, belysning, ljud och sittkomfort.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Finns som laddhybrid

  Upptäck GLC SUV som laddhybrid, som kombinerar dynamiken och effektiviteten hos en elmotor med räckvidden hos en förbränningsmotor. Elmotorn ger extra effekt vid acceleration eller driver bilen helt på egen hand upp till 55 kilometer vid stadskörning.

 • 5
  Sittplatser
 • 360°
  Kamerasystem
 • 120 - 375 
  kW 

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz GLC SUV:s bästa sidor. 

Känn dig säker på vägarna

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  En hjälpande hand

  Din Mercedes-Benz GLC SUV är inte bara bekväm att köra, utan erbjuder också extra hjälp till dig som förare.

  Bilen är bland annat utrustad med avstånds- broms- och dödavinkelassistent.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Felfri parkering

  Parkera smidigt med den aktiva parkeringsassistenten PARKTRONIC. Systemet tar över styrningen och kan lokalisera passande parkeringsluckor.

  360°-kamerasystemet som tillval ger dig dessutom perfekt sikt runt hela bilen och visar dig bilens exakta position i fågelperspektiv.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Lys upp i mörkret 

  Det ska kännas tryggt att köra i mörker. Med hjälp av bilens automatiska helljus kan du helhjärtat ägna dig åt att köra bilen, medan bilen själv anpassar ljusstyrkan till andra fordon och övrig belysning.

Teknik och uppkoppling

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Touchstyrning

  MBUX, Mercedes-Benz User Experience, är systemet som tar din körning till nästa bekvämliga nivå. Med hjälp av den smarta touchmanövreringen kan du enkelt styra systemet med pekplattan, pekkontrollknapparna på ratten eller pekskärmen.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Röststyrning

  Din GLC kan utrustas med röstigenkänningsfunktion som tillval, så att du snabbt och enkelt kan styra dina enheter utan att släppa händerna från ratten.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Vindrutevisning

  Med tillvalet vindrutevisning kan du förvandla vindrutan till en digital display. På så sätt kan du hålla koll på all viktig information utan att släppa blicken från vägen.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Koppla upp telefonen

  Din GLC gör det möjligt att enkelt koppla upp din smartphone trådlöst. Styr därefter telefonen bekvämt med hjälp av mediadisplayen, röstkommando eller touchreglage.

  Med trådlös mobilladdning slipper du dessutom sladdtrassel i bilen.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Mercedes me connect

  Med Mercedes me connect får du tillgång till viktig och praktisk information som rör din Mercedes, både direkt i bilen och via din smartphone.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.