Mercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

Mercedes-Benz GLC SUV

Bensin • Diesel • Laddhybrid

Bekvämlighet kombinerat med modern lyx

Maximal komfort tillsammans med ett sportigt yttre gör Mercedes-Benz GLC SUV till en bil för hela familjen. Bilens klassiska SUV-design, rymliga kupé och en körupplevelse som är både kraftfull och bekväm.

 • Köp från582.900 kr
 • Företagsleasa från9.995 kr/månad
 • Operationell leasing via Arval7.575 kr/månad
 • Mercedes-Benz GLC SUV hos BiliaMercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Klassisk SUV-design

  Mercedes-Benz GLC SUV kännetecknas av sin självsäkra, sportiga och klassiska SUV-design.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos BiliaMercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Finns som laddhybrid

  Upptäck GLC SUV som laddhybrid, som kombinerar dynamiken och effektiviteten hos en elmotor med räckvidden hos en förbränningsmotor. Elmotorn ger extra effekt vid acceleration eller driver bilen helt på egen hand upp till 122 kilometer.

 • Mercedes-Benz GLC SUV hos BiliaMercedes-Benz GLC SUV hos Bilia

  Redo för alla underlag

  Gör dig redo för en kraftfull körupplevelse med 4MATIC, den förbättrade fyrhjulsdriften från Mercedes-Benz som ingår för flera motortyper i GLC. Systemet ger en enastående offroad-prestanda och bästa tänkbara grepp – oavsett underlag.

 • Räckvidd upp till
  122km
 • Kamerasystem
  360°
 • Bagageutrymmesvolym
  620–1640liter

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz GLC SUV:s bästa sidor. 

Varianter och färger

Mercedes-Benz GLC SUV för omgående leverans

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 1.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.