Mercedes-Benz E-Klass Sedan hos Bilia

Mercedes-Benz E-Klass Sedan

Bensin • Diesel • Laddhybrid

Självklar och stilsäker

E-Klass Sedan har tydliga linjer med detaljer som höjer modellens stilfulla elegans. Du får en personlig upplevelse i bilen med den senaste generationens MBUX multimediasystem. E-Klass Sedan finns som laddhybrid med 48 V-teknik och räckvidd upp till 106 km.

  • Köp från549.900 kr

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz E-Klass Sedans bästa sidor. 

E-Klass E 300 e | WLTP: Viktad bränsleförbrukning blandad körning: 0,5-0,8 l/100 km; viktade CO2-utsläpp blandad körning 12-18 g/km; strömförbrukning blandad körning: 18,4-20,7 kWh/100 km.

[1] Angivna värden är uppmätta ”WLTP-CO₂-värden” i den mening som avses i artikel 2 nr 3 i genomförandeförordningen (EU) 2017/1153. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. Strömförbrukning och räckvidd har fastställts i enlighet med förordning 2017/1151/EU.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 1.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.