Mercedes-Benz EQE hos Bilia
Mercedes-Benz EQE hos Bilia

Ta din Mercedes-Benz EQE till nästa nivå 

Med ett brett sortiment av Originaltillbehör kan du sätta personlig prägel på din Mercedes-Benz. Vi på Bilia förenklar dessutom ditt bilägande med flera smarta tjänster.Tillval för din Mercedes-Benz EQE

Luftfiltersystem
HEPA-findammfiltret (High Efficiency Particulate Air) Kan rena den inströmmande luften från småpartiklar som pollen och findamm med en effektivitet på upp till 99,65% samt neutralisera främmande dofter.MBUX Hyperscreen
Den imponerande touchskärmen bestående av tre olika skärmar som sömlöst sträcker sig över hela instrumentpanelen. Här kan du enkelt navigera dig fram när det kommer till att koppla upp telefonen, lyssna på musik eller läsa kartor.


Multikontursäten
Ge dig själv det perfekta stödet med multikontursäten som tillval. De är bland annat utrustade med tio olika massageprogram med varierande intensitet.


Se alla Mercedes-Benz originaltillbehör

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 2.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.