Välkommen in till oss! Vi har öppet på utvalda anläggningar hela Pingst. Se din anläggnings öppettider här.

Mercedes-Benz E-Klass Kombi hos Bilia

Mercedes-Benz E-Klass Kombi

Bensin • Diesel • Laddhybrid

Erbjudanden

 • Erbjudande
  E220d 4MATIC hos BiliaE220d 4MATIC hos Bilia

  E220 d All Terrain

  Fyrhjulsdriven kombi för tuffa vägförhållanden

  • Run Out-kampanj.
  • Automatisk växellåda.
  • Service ingår vid leasing.

  E 220 d 4Matic All Terrain Grand Edition

  Utseende: Metalliclack, läderklädsel och instrumentpanel i konstläder.

  Teknik: Widescreendisplay, komfortstol med ventilation och värme och Head Up-display.

  Säkerhet: Parkeringspaket med backkamera, dödvinkelassistent och automatisk ljusbildsreglering.

  Exemplet med BusinessLease är beräknat med 20% första förhöjd hyra. Priset är exkl. moms inkl. service och max 3.000 mil i 36 mån.

  • BusinessLeasing3.892 kr/månadEfter 20% första förhöjd hyra. Service ingår
  • Privatleasing8.295 kr/månadService ingår
  • Kampanjpris från559.900 krOrd. pris 636.600 kr

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 2.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.