Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia
Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

Erbjudanden

 • Mercedes-Benz C-Klass 300 hos Bilia

  Nya C-Klass laddhybrid

  Modern premiumkänsla i själ och hjärta

  • Räckvidd upp till 110 km på el
  • Automatisk växellåda
  • Laddhybrid

  C-Klass 300 e Kombi SE-Edition Laddhybrid

  C-Klass SE Edition Kombi Laddhybrid är Mercedes-Benz omtyckta trotjänare. Med SE Edition är bilen utrustad med designversion Avantgarde Line och vilket bland annat innebär komfortstolar, säteskomfortpaket och panelbelysning.

  • Ordinarie pris 503.712 kr
  • Förmånsvärde netto från 2.912 kr/månad
  • Businessleasa från 4.595 kr/månad inklusive service

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.