Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia
Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

Sport möter premium

Upptäck en bil som förenar funktion, sport och premiumkänsla. C-Klass Kombi från Mercedes-Benz tar med dig på en kraftfull färd och är utrustad med smart teknik som ger extra säkerhet och bekvämlighet. Bilen utmärker sig dessutom på vägarna med sin fulländade design. Bland annat har C-klass fått nya, smakfulla LED-strålkastare samt att stötfångarna fått ett nytt utseende som beroende på utrustning pryds av blanka kromdetaljer.

 • Köp från 446.900 kr
 • Privatleasa från 6.095 kr/månad
 • Företagsleasing från 4.595 kr
 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Premiumkänsla i varje detalj

  C-Klass Kombi kombinerar det bästa av två världar – funktion och lyx. Modellen kännetecknas av innovationer när det kommer till säkerhet och komfort, utan att tumma på designen. Den sportiga premiumkänslan genomsyrar såväl insidan som utsidan, i både prestanda och utseende.

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Komfort av högsta kvalitet  

  Förutom att känna sig säker på vägarna är det även viktigt att färdas bekvämt. Med ENERGIZING-paketen som tillval kan alla passagerare förvänta sig bästa möjliga bekvämlighet, till exempel när det kommer till miljö, belysning, ljud och sittkomfort.

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Välj ljus efter sinnesstämning

  Med hjälp av olika ljusstyrkor, 64 färger och 10 färgstämningar kan du bestämma hur du vill ljussätta din panel efter humör och sinnesstämning.

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Upptäck C-klass som laddhybrid 

  C-klass Kombi finns som laddhybrid och briljerar med den senaste tekniska nivån för båda motortyperna. Förutom längre räckvidd med eldrift (upp till 105 km), större batteri samt snabbladdning på 20 minuter, bjuder den på en speciell, elektrifierad körupplevelse.

 • 147–195kW
  Effekt
 • 3
  Motorer
 • 490–1510liter
  Bagageutrymme

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz C-Klass Kombis bästa sidor. 

Varianter och färger

Finns tillgänglig i färgerna

C-Klass Kombi

Selenitgrå (metallic)

Bil

Se hur bilen kan se ut i olika färger

Känn dig säker på vägarna

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  En hjälpande hand

  Din Mercedes-Benz C-klass Kombi är inte bara bekväm att köra, utan erbjuder också extra hjälp och säkerhet till dig som förare.

  Exempelvis finner du smarta funktioner som trötthetsvarnare, avståndsassistent och bromsassistent. Bilen är dessutom utrustad med hela sju airbags.

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Felfri parkering

  Parkera smidigt med den aktiva parkeringsassistenten som hjälper dig att hitta en lämplig parkeringsplats. Dessutom får du hjälp med manöverkörning och med att parkera och köra ut från parkeringsfickan.

  360°-kamerasystemet ger dig perfekt sikt runt hela bilen och visar dig bilens exakta position i fågelperspektiv.

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Håll en jämn hastighet

  Få en avkopplande körupplevelse med den inbyggda farthållaren. Den hjälper dig att hålla en jämn hastighet, både i flytande trafik och bilkö, och avlastar dig genom att automatiskt reglera hastigheten efter framförvarande fordon.

Teknik och uppkoppling

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Touchstyrning

  MBUX, Mercedes-Benz User Experience, är systemet som tar din körning till nästa bekvämliga nivå.

  Med hjälp av den smarta touchmanövreringen kan du enkelt styra systemet med pekplattan, pekkontrollknapparna på ratten eller pekskärmen.

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Röststyrning

  Bilen kan utrustas med röstigenkänningsfunktion som tillval, så att du snabbt och enkelt kan styra dina enheter utan att släppa händerna från ratten.   

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Vindrutevisning

  Med vindrutevisning kan du förvandla vindrutan till en digital display. På så sätt kan du hålla koll på all viktig information utan att släppa blicken från vägen..

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Koppla upp telefonen

  Din C-klass Kombi gör det möjligt att enkelt koppla upp din smartphone trådlöst. Styr därefter telefonen bekvämt med hjälp av mediadisplayen, röstkommando eller touchreglage.

  Med trådlös mobilladdning slipper du dessutom sladdtrassel i bilen. 

 • Mercedes-Benz C-Klass Kombi hos Bilia

  Mercedes me connect

  Med Mercedes me connect får du tillgång till viktig och praktisk information som rör din Mercedes, både direkt i bilen och via din smartphone.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.