Mercedes-Benz B-Klass Halvkombi hos Bilia

Mercedes-Benz B-Klass Sports Tourer

Bensin • Diesel • Laddhybrid

Är du redo för nya upplevelser?

Med Mercedes-Benz B-Klass Sports Tourer får du en behaglig komfort, rymliga utrymmen och manöverkonceptet MBUX. Upptäck en bil som är lika nyfiken som du själv, B-Klass är öppen för allt!

  • Köp från509.900 kr

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz B-Klass Sports Tourers bästa sidor. 

Lär känna Mercendes-Benz B-Klass Halvkombi

Här kan du läsa mer om Mercedes-Benz B-Klass Halvkombi och utforska dina valmöjligheter i fråga om färger, motorer och tilläggsutrustning.

Mercedes-Benz B-Klass Halvkombi för snabb leverans

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 1.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.