Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia
Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

Erbjudanden

 • Erbjudande
  A 180 SE-Edition hos Bilia

  A 180 SE-Edition

  Privatleasa Mercedes-Benz A-klass

  • AMG Line
  • Automatisk klimatanläggning THERMOTRONIC

  Mercedes-Benz A 180 SE-Edition

  SE-Edition är välutrustad, snygg bil som tar för sig redan i grundutförandet, till ett mycket förmånligt pris. Du får rätt utrustningsnivå i grunden, och därutöver kan SE Edition uppgraderas med ytterligare utrustning efter dina önskemål.

  Priset gäller så långt lagret räcker och prisändringar kan ske.

  • Kampanjpris 301.900 kr Ordinarie pris 321.900 kr
  • Privatleasing 3.495 kr/månad

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.