Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia
Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

A-klass av en anledning

Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hjälper dig fram säkert, bekvämt och effektivt på vägarna. Säkerhetssystemen gör A-Klass till en uppmärksam följeslagare som kan både bromsa, accelerera och styra helt automatiskt. Föredrar du att hellre köra själv, finns fyra olika körprogram, så att du kan anpassa bilen efter din körstil och rådande underlag.

 • Köp från 309.900 kr
 • Privatleasa från 3.495 kr/månad
 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Det är insidan som räknas. Och utsidan.

  A-Klass Halvkombi kommer i ett stilrent utseende – både när det gäller utsida och insida. Den genomtänkta designen syns i allt från den sportiga diamantgrillen till val av klädsel.

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Komfort av högsta kvalitet 

  Förutom att känna sig säker på vägarna är det även viktigt att färdas bekvämt. Med ENERGIZING-paketen som tillval kan alla passagerare förvänta sig bästa möjliga bekvämlighet, till exempel när det kommer till miljö, belysning, ljud och sittkomfort.

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Praktiskt lastutrymme

  Transportera ditt bagage på bästa sätt med tillvalet lastutrymmespaket. Här ingår fler förvarings- och anslutningsmöjligheter, exempelvis 12 V-uttag, fler eluttag och möjlighet att ställa baksätesryggstödet i ett mer upprätt läge, vilket skapar mer lastutrymme samtidigt som sittplatserna bak fortfarande kan användas.

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Upptäck A-klass som laddhybrid

  A-klass Halvkombi finns som laddhybrid och briljerar med den senaste tekniska nivån för båda motortyperna. Förutom längre räckvidd med eldrift, större batteri samt snabbare påfyllningsladdning under resan bjuder den på en speciell, elektrifierad körupplevelse. 

 • 74km
  Elektrisk räckvidd
 • 360°
  Kamerasystem
 • 225–310kW
  AMG A-Klass

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz A-Klass Halvkombis bästa sidor.  

Varianter och färger

Finns tillgänglig i färgerna

A-Klass Halvkombi

Bergsgrå (metallic)

Bil

Se hur bilen kan se ut i olika färger

Känn dig säker på vägarna

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  En hjälpande hand

  Din Mercedes-Benz A-klass Halvkombi är inte bara bekväm att köra, utan erbjuder också extra hjälp till dig som förare. Exempelvis finner du smarta funktioner som avstånds-, broms- och dödavinkelassistent. 

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Felfri parkering

  Parkera smidigt med den aktiva parkeringsassistenten som hjälper dig att hitta en lämplig parkeringsplats. Dessutom får du hjälp med manöverkörning och med att parkera och köra ut från parkeringsfickan.

  360°-kamerasystemet ger dig perfekt sikt runt hela bilen och visar dig bilens exakta position i fågelperspektiv.

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Lys upp i mörkret 

  Det ska kännas tryggt att köra i mörker. Med hjälp av bilens automatiska helljus kan du helhjärtat ägna dig åt att köra bilen, medan bilen själv anpassar ljusstyrkan till andra fordon och övrig belysning.

Teknik och uppkoppling

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Touchstyrning

  MBUX, Mercedes-Benz User Experience, är systemet som tar din körning till nästa bekvämliga nivå.

  Med hjälp av den smarta touchmanövreringen kan du enkelt styra systemet med pekplattan, pekkontrollknapparna på ratten eller pekskärmen.

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Röststyrning

  Bilen kan utrustas med röstigenkänningsfunktion som tillval, så att du snabbt och enkelt kan styra dina enheter utan att släppa händerna från ratten. 

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Vindrutevisning

  Med tillvalet vindrutevisning kan du förvandla vindrutan till en digital display. På så sätt kan du hålla koll på all viktig information utan att släppa blicken från vägen.

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Koppla upp telefonen

  Din A-klass Halvkombi gör det möjligt att enkelt koppla upp din smartphone trådlöst. Styr därefter telefonen bekvämt med hjälp av mediadisplayen, röstkommando eller touchreglage.

  Med trådlös mobilladdning slipper du dessutom sladdtrassel i bilen.

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Mercedes me connect

  Med Mercedes me connect får du tillgång till viktig och praktisk information som rör din Mercedes, både direkt i bilen och via din smartphone.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.