Välkommen in till oss! Vi har öppet på utvalda anläggningar hela Pingst. Se din anläggnings öppettider här.

Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi

Bensin • Diesel • Laddhybrid

Nya A-klass Halvkombi

Nu kan du beställa nya A-Klass Halvkombi. En bil i premiumklass som blandar sport och bekvämlighet. En ny progressiv front, låga LED-strålkastare och förbättrade MBUX multimediesystemet är några fördelar du får med nya Mercedes-Benz A-klass Halvkombi.

 • Köp från386.900 kr
 • Privatleasing från5.695 kr/månad
 • Operationell Leasing via Arval6.720 kr/månad
 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos BiliaMercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Det är insidan som räknas. Och utsidan.

  Nya A-Klass Halvkombi kommer i ett stilrent utseende – både när det gäller utsida och insida. Den genomtänkta designen syns i allt från den sportiga fronten med Mercedes-Benz stjärnmönster i grillen till val av klädsel i hållbara material.

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos BiliaMercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Komfort av högsta kvalitet 

  Nya A-klass Halvkombi är välutrustad redan vid leverans, med bland annat komfortstolar. Med ENERGIZING-paketen som tillval kan alla passagerare dessutom förvänta sig ännu mer bekvämlighet, genom bland annat belysning, ljud och sittkomfort.

 • Mercedes-Benz A-klass Halvkombi LaddhybridMercedes-Benz A-klass Halvkombi Laddhybrid

  A-klass som laddhybrid

  A-klass Halvkombi kommer snart som laddhybrid. Med den senaste tekniska nivån för båda motortyperna. 

 • Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos BiliaMercedes-Benz A-Klass Halvkombi hos Bilia

  Exklusiva AMG A-Klass Halvkombi

  Nya A-Klass Halvkombi kommer även i den sportiga designversionen AMG. Några av höjdpunkterna är bland annat den exklusiva AMG-stylingen, grillen och de skarpt skurna strålkastarna.

I blickfånget

Utforska några av Mercedes-Benz A-Klass Halvkombis bästa sidor.  

Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi för snabb leverans

 • Mercedes-Benz A 220 4MATICPremium Plus Drag Pano Distronic

  Bilia Outlet Bilhall Västerås
  201912444 milAutomat
  264.900 kr
  Beg.
 • Mercedes-Benz AMG A 35 4MATICKAMPANJ Fast Ränta 6.75% /306HK/Burmester/P-Värmare/360-Kamera

  Bilia Danderyd Mercedes-Benz
  20201170 milAutomat
  429.000 kr
  Beg.
  Förr449.000 kr
 • Mercedes-Benz A 220 CDI 4MATIC4M AMG Sport Pano Värm B-kam

  Bilia Outlet Bilhall Kungens kurva
  20152481 milAutomat
  234.900 kr
  Beg.
 • Mercedes-Benz A 250 eAMG Line/SE Edition/Vhjul "KAMPANJ FAST RÄNTA 6,75%"

  Bilia Örnsköldsvik Mercedes-Benz Nissan
  202270 milAutomat
  399.000 kr
  Beg.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasa Mercedes-Benz:
Privatleasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Privatleasing är inkl. service och är beräknat på 0 kr kontantinsats, max 3.000 mil i 36 mån. 

Business Lease Mercedes-Benz:
BusinessLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. BusinessLeasing är exkl. moms inkl. service och är beräknat på max 3.000 mil i 36 mån.

Operationell Leasing:
Priserna ovan avser månadskostnad exkl. moms i 36 månader max 2.000 mil/år Finansiering genom Arval med fullservicelease. Uppläggningsavgift och aviseringsavgift tillkommer och i det fall bilen utsätts för onormalt slitage tillkommer kostnader för det. Bilarna kan endast leasas. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Miljöbonus: Mercedes-Benz modeller som är berättigade till statlig miljöbonus, kan komma att få sin miljöbonus utbetald först 2022. Detta förutsatt att beslut av Sveriges Riksdag om fortsatt miljöbonus går igenom och bilen har samma ägare som vid inregistreringen.Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia Center AB. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning.