Dacia hos Bilia
Dacia hos Bilia

Bilia tar din Dacia Duster till nästa nivå

Med ett brett sortiment av originaltillbehör kan du sätta din personliga prägel på din Dacia. Vi förenklar dessutom ditt bilägande med smarta tjänster som serviceavtal eller däckhotell.


Tjänster för dig som skaffar Dacia hos Bilia

Serviceavtal
Försäkra dig om ett tryggt och smidigt bilägande, genom att teckna serviceavtal hos oss på Bilia. Serviceavtalet ger dig originalservice av din bil till en fast och rabatterad månadskostnad.


Läs mer om våra serviceavtal


Däckhotell
Låt oss ta hand om dina sommar- och vinterdäck. Vi förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.


Läs mer om Bilia Däckhotell

 


Tillval för din Dacia Duster

Kromade frontbågar
Skydda ditt fordons stötfångare och betona din Dusters robusta look. Oavsett om du kör i stadstrafik eller i tuff terräng, kommunicerar frontbågen alltid en känsla av äventyr.


Takbox
Få med allt på resan! Den praktiska, snygga takboxen ökar bilens lastvolym. Den är robust och kan låsas med nyckel, så att dina saker är i tryggt förvar


Upplysta instegslister
Addera ett stilsäkert skydd för trösklarna på din Dacia Duster. Den vita LED-belysning tänds när dörrarna öppnas, och understryker den moderna designen.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Dacia: Dacia privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år i 36 månader och ränta fr. 4,30%. Billån Dacia: Dacia billån är beräknat på 20% kontantinsats, avbetalning under 60 månader med fr. 4,55% ränta och fr. ca 0,1% effektiv ränta.