Privatleasa BMW hos Bilia

Privatleasa din BMW hos Bilia

Att privatleasa är ett bra alternativ till att köpa en bil. Du betalar en månadskostnad, samlar dina bilkostnader och slipper oroa dig för kostsamma serviceärenden.

Hos oss kan du dessutom privatleasa en ny BMW utan egen kontantinsats.

Privatleasa BMW

 • Privatleasing
  BMW 1-serieBMW 1-serie

  BMW

  1-serie

  Privatleasa en bil som står för genomtänkt, sportighet och modern design.

  • Lägg till M Sport 250 kr/mån.
  • Lägg till Automat 204 kr/mån.
  • Service ingår.
  Visa villkor

   

  Finansiering via BMWFinancial Services. Privatleasing (inkl. moms) avser 3000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Frånpriset är ett prisexempel och avser basutrustning och motoralternativ. Serviceavtal ingår under avtalstiden. Erbjudandet gäller ordertecknande/köp t.o.m. 30 juni.

  • Privatleasa från3.795 kr/månad
 • Privatleasing
  BMW 2-serie Active TourerBMW 2-serie Active Tourer

  BMW

  2-serien Active Tourer

  Privatleasa bilen med många innovativa funktioner som är allt annat än standard i kompaktklassen

  • Laddhybrid.
  • Upp till 93 km elektrisk räckvidd.
  • Service ingår.
  Visa villkor


  Finansiering via BMWFinancial Services. Privatleasing (inkl. moms) avser 3000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Priset baserar sig på 225e xDrive Active Tourer. Serviceavtal ingår under avtalstiden. Erbjudandet gäller ordertecknande/köp t.o.m. 30 juni. 

  • Privatleasa från4.995 kr/månad
 • Privatleasing
  BMW iX1BMW iX1

  BMW

  iX1

  I juni finns BMW iX1 xDrive 30 xLine till ett extra bra privatleasingpris. Erbjudandet gäller begränsat antal lagerbilar.

  • Elbil.
  • Räckvidd upp till 474 km.
  • Service ingår. 
  Visa villkor

   

  Finansiering via BMW Financial Services. Privatleasing (inkl. moms) avser 3000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Priset baserar sig på BMW iX1 xDrive 30 xLine, gäller begränsat antal lagerbilar. Serviceavtal ingår under avtalstiden. Erbjudandet gäller ordertecknande/köp t.o.m. 30 juni.

  • Privatleasa från5.495 kr/månadOrd.pris 6.995 kr/mån
 • Välj att leasa 24 eller 36 månader

 • Service ingår

 • Fri vägassistans

 • Inget krav på kontantinsats

Frågor och svar om privatleasing

Hur fungerar privatleasing?

Privatleasing är ett alternativ för dig som vill hyra din bil istället för att äga den. Välj först modell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dessa val ger dig då din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden kan påverkas av ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar. Leasingperioden hos oss tecknas på tre år.

Vilka modeller går att privatleasa?

Samtliga nya BMW-modeller går att leasa för dig som privatperson. Kontakta säljare för mer information.

Vad ingår i månadsavgiften?

Det som ingår i månadsavgiften är finansiering via BMW Financial Services, service i tre år/4.000 mil och betalskydd i tre månader för oförutsedda händelser. Försäkring om det ej ingår i avtalet. Bilen har personvagnsgaranti vilket innebär det att den har samma försäkringsskydd som en helförsäkring.

Hur beräknas månadskostnaden?

När vi kommunicerar en viss bilmodell till kampanjpris räknar vi alltid på en kontraktstid på tre år/3.000 mil och där service ingår i tre år/4.000 mil. Men månadskostnaden kan variera beroende på eventuell kontantinsats, bilmodell mm. Kontakta oss om du vill ha ett prisförslag för en viss bilmodell.

Vilka avgifter kan tillkomma?

Utöver månadsavgiften betalar du Trafikverkets avgifter, fordonsskatt samt det drivmedel du tankar.

Om bilen utsätts för onormalt slitage kan du dessutom behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka. Det kan till exempel handla om att bilen har körts längre än den avtalade körsträckan, att den inte är ordentligt rengjord vid återlämnandet, eller att den inte har servats i enlighet med avtalet.

Kan vem som helst privatleasa en bil?

För att få privatleasa en bil hos oss krävs en godkänd kreditprövning.

Vad händer om jag inte servar bilen?

När du privatleasar en bil är det din skyldighet att lämna in den på service enligt tillverkarens rekommendationer. Om du inte servar bilen i enlighet med avtalet kan du bli tvungen att betala en avgift när du lämnar tillbaka bilen.

Vad händer när tiden för leasingavtalet går ut?

När leasingavtalet går ut (vanligen efter tre år), behöver du bara returnera bilen och eventuellt välja en ny. Du behöver inte tänka på bilens andrahandsvärde.

I vilket skick ska bilen vara när den lämnas tillbaka?

Bilen ska lämnas tillbaka i ett sådant skick som man kan vänta sig av en bil som har underhållits och vårdats med omsorg under hela avtalstiden. Det innebär till exempel att den ska ha servats i enlighet med avtalet, ha all utrustning intakt och vara fri från skador. Bilen ska också vara ordentligt rengjord, in- och utvändigt.

Om bilen har utsatts för onormalt slitage kan du behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka.