Garantier till din BMW från Bilia

Garantier som följer med din BMW

Som ägare till en ny BMW kan du räkna med högsta kvalitet och tillförlitlighet. Det innebär också att vi ger dig ett generöst garantipaket. Exakt omfattning för respektive garanti hittar du i bilens ägarhandlingar (service- och garantihäftet).

Två års nybilsgaranti

Om du trots BMW:s höga kvalitet skulle råka ut för ett fel har du ett omfattande skydd mot oväntade reparationskostnader i två år genom nybilsgarantin, som gäller i hela världen.

Tio års vägassistans

BMW vägassistans innebär att du har tillgång till assistans i tio år i hela Europa, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. För elbilar gäller assistansen i åtta år, laddhybrider sex år. Garantin innefattar ersättning för bärgningskostnader till närmaste BMW-återförsäljare och mobilitetserbjudanden i samband med reparationer.

Upp till åtta års batterigaranti

Eftersom BMW tror på hållbara och framtidsinriktade mobilitetslösningar har du upp till åtta års garanti på högprestandabatteriet i BMW:s laddhybrider och elbilar.

Garantier för begagnade bilar

BMW Begagnatgaranti

Med BMW Begagnatgaranti slipper du alla bekymmer. Vi genomför en noggrann kontroll av alla komponenter och funktioner före köpet.

Din bil är i bästa skick när du får den och BMW Begagnatgaranti är din trygghet för att den förblir det även i framtiden.

BMW Premium Selection-garanti

När du köper en nästan ny bil ur BMW Premium Selection har du automatiskt tolv månaders garanti på mekaniska och elektroniska komponenter.

På det sättet får du inga oönskade överraskningar med din nästan nya BMW, bara den önskade körglädjen.