Välkommen in till oss! Vi har öppet på utvalda anläggningar hela Pingst. Se din anläggnings öppettider här.

BMW X5 hos Bilia

BMW X5

Bensin • Diesel • Laddhybrid

Mer kraft - längre räckvidd

Nya generationen BMW X5 har tagit det ett steg längre. Bokstavligen. Ett kraftpaket med skarp design och som laddhybrid har 110 km lång elektrisk räckvidd. Nylanseringen från 2023 har ny teknik och uppdaterade digitala tjänster. Ett yttre och inre i harmoni - för en kraftfull och elegant körupplevelse.

X5 visar vägen. Och hur man når fram först.

Nya BMW X5 går att beställa redan idag och beräknas finnas i våra bilhallar till sommaren. Den senaste BMW X5 avser modellår 2023.

 • Köp från840.000 kr
 • BMW X5 Laddhybrid hos BiliaBMW X5 Laddhybrid hos Bilia

  Laddhybrid med mer kraft

  Nya X5 xDrive50e har en helt uppdaterad drivlina med ökad systemeffekt till 360 kW och en elektrisk toppfart på 140 km/h. Accelerera från 0 till 100 km/h på imponerande 4,8 sekunder.

 • BMW X5 Laddhybrid hos BiliaBMW X5 Laddhybrid hos Bilia

  Innovativ interiör med böjd skärm

  Interiört är nya X5 utrustad med BMW Curved Display. Genom en stor, lätt böjd skärm kan både förare och passagerare interagera med det nya infotainmentsystemet iDrive 8. Skärmen minimerar reflektioner och förändrar kontrasten beroende på ljusförhållande.

 • BMW X5 Laddhybrid hos BiliaBMW X5 Laddhybrid hos Bilia

  Njut av intelligent förarassistans

  Förarassistansystemen i X5 är nu uppdaterade till samma höga standard som motsvarande nya BMW-modeller. De hjälper dig till en säkrare och mer komfortabel resa.

  • xOffroad-paket med fyra lägen

  • BMW Släpvagnsassistent

  • Driving Assistant Professional

  • Parking Assistant

 • BMW X5 Laddhybrid hos BiliaBMW X5 Laddhybrid hos Bilia

  Ladda hemma och på väg

  Allt du behöver för att ladda BMW X5 xDrive50e hemma får du med din bil. Det har aldrig varit så enkelt, säkert och okomplicerat att ladda hemma. Med My BMW-appen har du full koll på bilens aktuella laddstatus och ser närmaste laddstation.

 • Upp till
  110km
  Elektrisk räckvidd
 • Från
  4,8sekunder
  0 till 100 km/h
 • Upp till
  360kW
  Elektrisk effekt

I blickfånget

Utforska några av BMW X5:s bästa sidor.

BMW X5 för snabb leverans

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med BMW vägassistans har du tio års tillgång till vägassistans i hela Europa, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

  För elbilar gäller åtta år, och laddhybrider sex år.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor. Alla priser gäller ordertecknande/köp senast 2023-06-30 om inget annat framkommer på enskild modell. Månadskostnaden kan komma att ändras under kontraktstiden p.g.a förändringar i rådande marknadsläge.

Finansiering via BMW Financial Services: Uppläggningsavgift tillkommer med 595 kr.
Privatleasa (inkl. moms) avser 3.000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Serviceavtal ingår under avtalstiden.
Business Lease (exkl. moms) 4.500 mil/36 månader, 0 kr kontantinsats samt inkl. fri försäkring och serviceavtal under avtalstiden.
Företagsleasing Finansiell (exkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 50% restvärde, 7,95% kundränta och beräknad på 9% ramavtal. Elbilar beräknas på 7% ramavtal.
Förmånsvärdet gäller vid 50% skatt.
Billån privat (inkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 7,95% ränta och 50% restvärde.