BMW iX1

BMW iX1

Elbil

Helt elektriska BMW iX1

Den är både efterlängtad och eftertraktad. Äntligen har BMW X1-familjen fått en helelektrisk modell – BMW iX1. En mångsidig elbil med självsäker design och en betryggande räckvidd på upp till 438 km. Dessutom kan du ladda upp till 80 procent på under 30 minuter vid snabbladdning. Njut av en smidig, trygg och utsläppsfri körupplevelse.

 • Köp från640.500 kr
 • BMW iX1BMW iX1

  Förmånlig laddning

  Med BMW Charging ges du tillgång till ett av Europas största laddnätverk. Ladda din bil från en av 13.500 laddstationer över hela Sverige, eller en av 522.000 i Europa. Månadskostnaden för abonnemangen Active och IONITY Plus ingår i ett helt år till din nyköpta BMW iX1, vilket innebär det att du bara betalar för själva elen du laddar.


 • En bekväm åktur

  BMW iX1 garanterar en bekväm resa med sin ergonomiska interiör. Stolarna för både förare och framsätespassagerare erbjuder optimal sittkomfort tack vare ett elektriskt inställbart svankstöd med massagefunktion. Modellen kan också utrustas med panoramaglastak, stämningsbelysning och ett avancerat ljudsystem från Harman Kardon för en extra stämning i kupén.

 • Premiumkänsla in i minsta detalj

  BMW iX1 är en bekväm och rymlig elbil för hela familjen. En kaxig utsida och fyrhjulsdrift kombineras med smart teknik och premiumkänsla. Interiören bjuder bland annat på ett svävande armstöd med en inbyggd kontrollpanel och en mittkonsol med fack för trådlös laddning av din mobiltelefon.

 • Parkera och backa med stil

  Med hjälp av backsassistenten kan du lösa backningen även i de allra svåraste situationer. Programmet sparar rattrörelser från de senast körda 50 metrarna och när du trycker på knappen backar bilen automatiskt, i din sparade körväg. Funktionen Parking Assistant underlättar dessutom parkering och vändning på små ytor.

 • Upp till
  438km
  Elektrisk räckvidd
 • 29minuter
  Laddningstid upp till 80%
 • Upp till
  230 kW
  Elektrisk effekt

I blickfånget

Utforska några av BMW iX1:s bästa sidor.

Teknik och uppkoppling

 • En personlig körupplevelse

  BMW Intelligent Personal Assistant ger dig en ännu bekvämare körupplevelse. Med funktionen Automate My Habits kan du lära bilen dina personliga preferenser, som att automatiskt ställa in stolsvärmen i en viss temperatur. Dessutom kan du få information om bilens status, resvägar och närliggande parkeringsplatser.

 • BMW iX1BMW iX1

  Lås upp med din smartphone

  BMW Digital Key gör det möjligt att förvandla din smartphone till bilnyckel. Det gör att du kan låsa upp din nya BMW iX1 genom att hålla din smartphone mot dörrhandtaget och starta bilen utan nyckel när telefonen ligger i laddningsdockan. Digital Key kan dessutom delas med ytterligare fem personer.

 • BMW Curved Display

  Att kommunicera med din BMW har aldrig varit enklare. BMW Curved Display ger dig en komplett översikt och har både touch- och röststyrning. Skärmen har även smidig integrering av smartphone som bland annat gör att du enkelt kan planera resan på din telefon och därefter överföra rutten till bilen.

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med BMW vägassistans har du tio års tillgång till vägassistans i hela Europa, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

  För elbilar gäller åtta år, och laddhybrider sex år.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor. Alla priser gäller ordertecknande/köp senast 2023-09-30 om inget annat framkommer på enskild modell. Månadskostnaden kan komma att ändras under kontraktstiden p.g.a förändringar i rådande marknadsläge.

Finansiering via BMW Financial Services: Uppläggningsavgift tillkommer med 595 kr.
Privatleasa (inkl. moms) avser 3.000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Serviceavtal ingår under avtalstiden.
Business Lease (exkl. moms) 4.500 mil/36 månader, 0 kr kontantinsats samt inkl. fri försäkring och serviceavtal under avtalstiden.
Företagsleasing Finansiell (exkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 50% restvärde, 8,25% kundränta och beräknad på 9% ramavtal. Elbilar beräknas på 7% ramavtal.
Förmånsvärdet gäller vid 50% skatt.
Billån privat (inkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 8,25% ränta och 50% restvärde.