BMW iX1
BMW iX1

Helt elektriska BMW iX1

Den är både efterlängtad och eftertraktad. Äntligen har BMW X1-familjen fått en helelektrisk modell – BMW iX1. En mångsidig elbil med självsäker design och en betryggande räckvidd på upp till 438 km. Dessutom kan du ladda upp till 80 procent på under 30 minuter vid snabbladdning. Njut av en smidig, trygg och utsläppsfri körupplevelse.

BMW iX1 17,3 kWh/100km, CO2 0 g/km. Siffrorna på denna sida är preliminära och har ännu inte officiellt bekräftats.

 • Köp från 610.000 kr
 • BMW iX1

  Enkel att ladda

  Det är enkelt att ladda din BMW iX1 med kablarna som kommer med bilen, både hemma och på väg. Ladda med laddbox, på snabbladdningsstationer eller via ett vanligt eluttag med din Flexible Charger som kommer med bilen. Din BMW iX1 är den perfekta bilen för spontana resor med en räckvidd upp till 438 km.

 • En bekväm åktur

  BMW iX1 garanterar en bekväm resa med sin ergonomiska interiör. Stolarna för både förare och framsätespassagerare erbjuder optimal sittkomfort tack vare ett elektriskt inställbart svankstöd med massagefunktion. Modellen kan också utrustas med panoramaglastak, stämningsbelysning och ett avancerat ljudsystem från Harman Karon för en extra stämning i kupén.

 • Premiumkänsla in i minsta detalj

  BMW iX1 är en bekväm och rymlig elbil för hela familjen. En kaxig utsida och fyrhjulsdrift kombineras med smart teknik och premiumkänsla. Interiören bjuder bland annat på ett svävande armstöd med en inbyggd kontrollpanel och en mittkonsol med fack för trådlös laddning av din mobiltelefon.

 • Parkera och backa med stil

  Med hjälp av backsassistenten kan du lösa backningen även i de allra svåraste situationer. Programmet sparar rattrörelser från de senast körda 50 metrarna och när du trycker på knappen backar bilen automatiskt, i din sparade körväg. Funktionen Parking Assistant underlättar dessutom parkering och vändning på små ytor.

 • Upp till
  438km
  Elektrisk räckvidd
 • 29minuter
  Laddningstid upp till 80%
 • Upp till
  230 kW
  Elektrisk effekt

BMW iX1. Siffrorna på denna sida är preliminära och har ännu inte officiellt bekräftats.

I blickfånget

Utforska några av BMW iX1:s bästa sidor.

Teknik och uppkoppling

 • En personlig körupplevelse

  BMW Intelligent Personal Assistant ger dig en ännu bekvämare körupplevelse. Med funktionen Automate My Habits kan du lära bilen dina personliga preferenser, som att automatiskt ställa in stolsvärmen i en viss temperatur. Dessutom kan du få information om bilens status, resvägar och närliggande parkeringsplatser.

 • BMW iX1

  Lås upp med din smartphone

  BMW Digital Key gör det möjligt att förvandla din smartphone till bilnyckel. Det gör att du kan låsa upp din nya BMW iX1 genom att hålla din smartphone mot dörrhandtaget och starta bilen utan nyckel när telefonen ligger i laddningsdockan. Digital Key kan dessutom delas med ytterligare fem personer.

 • BMW Curved Display

  Att kommunicera med din BMW har aldrig varit enklare. BMW Curved Display ger dig en komplett översikt och har både touch- och röststyrning. Skärmen har även smidig integrering av smartphone som bland annat gör att du enkelt kan planera resan på din telefon och därefter överföra rutten till bilen.

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med BMW vägassistans har du tio års tillgång till vägassistans i hela Europa, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

  För elbilar gäller åtta år, och laddhybrider sex år.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor. Alla priser gäller ordertecknande/köp senast 2022-06-30 om inget annat framkommer på enskild modell.

Finansiering via BMW Financial Services:
Privatleasing (inkl. moms) avser 3.000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Serviceavtal ingår under avtalstiden. Garanterat restvärde.
Business Lease (exkl. moms) 4.500 mil/36 månader, 0 kr kontantinsats samt inkl. fri försäkring och serviceavtal under avtalstiden. Garanterat restvärde.
Företagsleasing Finansiell (exkl. moms) beäknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 50% restvärde, 4,95% kundränta och beräknad på 9% ramavtal. Elbilar beräknas på 7% ramavtal.
Förmånsvärdet gäller vid 50% skatt.
Billån privat (inkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 4,95% ränta, från 0,1% effektiv ränta och 50% restvärde.

Information kring miljöbonus: Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia AB. Pris inklusive miljöbonus är ett snittpris över tre år. Det initiala priset per månad blir högre tills det att miljöbonusen betalas ut. Därefter bränsledeklaration. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning. Läs mer på Transportstyrelsens hemsida för senaste informationen här.