BMW iX hos Bilia
BMW iX hos Bilia

Pionjär för en ny tidsålder

Den första BMW iX är resultatet av en vision, skapad för elektrisk mobilitet i stan såväl som på långresor. Du får både enastående räckvidd och imponerande acceleration från stillastående, tack vare effektiv BMW eDrive-teknik och den helt elektriska fyrhjulsdriften. 

Det smarta BMW Operating System 8 hålls uppdaterat och är enkelt att använda.

I blickfånget

Utforska några av BMW iXs bästa sidor.

Garanti, service och assistans

  • Vägassistans

    Med BMW vägassistans har du tio års tillgång till vägassistans i hela Europa, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

    För elbilar gäller åtta år, och laddhybrider sex år.

Frågor och svar

Hur hög är lik- och växelströmsladdningskapaciteten? 

Både xDrive40 och xDrive50 har en maximal växelströmsladdningskapacitet på 11 kW trefas. xDrive50 har en maximal likströmsladdningskapacitet på ca 200 kW medan den är ca 150 kW för xDrive40.

Hur hög är släpvagnsvikten?

BMW iX med en fabriksmonterad dragkrok har en maximal släpvagnsvikt på 2 500 kg (12 % lutning med bromsat släp).

Finns det plats för två ISOfix-bilbarnstolar på andra sätesraden + en annan bilbarnstol i mitten?

Det finns ISOfix-fästen för två bilbarnstolar på andra sätesraden men på grund av baksätenas form finns det inte plats för ytterligare en bilbarnstol när ISOfix-bilbarnstolarna är monterade. Det finns dock plats för tre bilbarnstolar utan ISOfix-fästen på andra sätesraden. Vi rekommenderar att du tar med dig bilbarnstolarna till din närmsta BMW-återförsäljare för att testa när BMW iX kommer ut.

När kommer de första bilarna att levereras till kunderna?

BMW iX kommer ut i november 2021 och leverans kommer att ske efter det.

Kan jag montera en takbox/ett takräcke?

Ja, BMW iX har fästen i taket som standard som är kompatibla med BMW Original takräcken och BMW Original takboxar.

Hur hög är elförbrukningen?

Elförbrukningen i BMW iX är ca 21 kWh/100 km.

Hur stort är bagageutrymmet?

BMW iX har ett stort bagageutrymme på ca 500 liter, inklusive utrymme under bagagerumsgolvet för kablar och tillbehör, men inget utrymme fram. Baksätena kan fällas helt (40:20:40). Interiören i nya BMW iX har spelat en central roll i designen. BMW iX imponerar med generös plats för ben och huvud både fram och bak samt ett plant golv bak.

Kommer det bara att finnas dekordetaljer i blå?

Dekordetaljerna i exteriören på BMW iX är som standard blå. De kan bytas ut mot shadow line eller titan bronze i högglans.

Är BMW iX kompatibel med Android Auto och Apple Carplay?

Ja, BMW iX är som standard kompatibel med både Android Auto och Apple CarPlay.

Hur stor är en BMW iX?

De invändiga måtten i BMW iX är ungefär desamma som i BMW X5 men med mer plats för ben, huvud och axlar.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor. Alla priser gäller ordertecknande/köp senast 2022-06-30 om inget annat framkommer på enskild modell.

Finansiering via BMW Financial Services:
Privatleasing (inkl. moms) avser 3.000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Serviceavtal ingår under avtalstiden. Garanterat restvärde.
Business Lease (exkl. moms) 4.500 mil/36 månader, 0 kr kontantinsats samt inkl. fri försäkring och serviceavtal under avtalstiden. Garanterat restvärde.
Företagsleasing Finansiell (exkl. moms) beäknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 50% restvärde, 4,95% kundränta och beräknad på 9% ramavtal. Elbilar beräknas på 7% ramavtal.
Förmånsvärdet gäller vid 50% skatt.
Billån privat (inkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 4,95% ränta, från 0,1% effektiv ränta och 50% restvärde.

Information kring miljöbonus: Priser där miljöbonus ingår påverkas av bilens utrustningsnivå och priset ökar om miljöbonus ej erhålles. Ansökan för att erhålla miljöbonus görs av köparen och ej av Bilia AB. Pris inklusive miljöbonus är ett snittpris över tre år. Det initiala priset per månad blir högre tills det att miljöbonusen betalas ut. Därefter bränsledeklaration. Transportstyrelsen är ansvarig för beslut samt utbetalning. Läs mer på Transportstyrelsens hemsida för senaste informationen här.