BMW i7

BMW i7

Elbil

Lyxig. Elegant. Hållbar.

BMW i7 erbjuder lyxig design i kombination med komfort och körglädje. Gå från 0 till 100 km/h på bara 4,7 sekunder och kör så långt som upp till 625 kilometer på en laddning. Dessutom kan passagerarna i baksätet luta sig tillbaka och njuta av en bioupplevelse på en 31-tumsskärm i taket.

 • Köp från1.321.100 kr
 • BMW i7BMW i7

  Ikonisk design

  BMW i7 utstrålar lyx och kaxighet på vägarna med sin ikoniska frontdesign. Strålkastarna Iconic Glow med Swarovski-kristaller och en belyst grill gör utseendet till något alldeles extra. Även de smala, L-formade bakljusen samt blå designelementen ger ett helt eget uttryck.

 • BMW i7BMW i7

  Förmånlig laddning

  Med BMW Charging ges du tillgång till ett av Europas största laddnätverk. Ladda din bil från en av 13.500 laddstationer över hela Sverige, eller en av 522.000 i Europa. Månadskostnaden för abonnemangen Active och IONITY Plus ingår i ett helt år till din nyköpta BMW i7, vilket innebär det att du bara betalar för själva elen du laddar.

 • BMW i7BMW i7

  Smart teknik som underlättar vardagen

  För dig som sitter bakom ratten finns de senaste förarassistentsystemen som erbjuder både en bekväm och säker körupplevelse. Din BMW är utrustad med både touch- och röststyrning kopplat till BMW Curved Display, som ger dig en komplett översikt.

 • BMW i7BMW i7

  Lyxen att sitta i baksätet

  Det har aldrig varit bekvämare att åka i baksätet. Förutom gott om utrymme och Executive Lounge passagerarstolar finns här en touchpanel i varje dörrsida som låter passagerarna styra komfortfunktioner som stolsvärme, massage och viloställning med benstöd. I taket sitter BMW Theatre Screen, en 31,3 tum stor skärm som är utrustad med smart-tv-funktioner och ger en bioupplevelse tillsammans med dörrarnas inbyggda högtalarsystem.

 • Upp till
  625km
  elektrisk räckvidd
 • 400kW
  Elektrisk effekt
 • 4,7 sekunder
  Från 0 till 100 km/h

Varianter och färger

Garanti, service och assistans

 • Vägassistans

  Med BMW vägassistans har du tio års tillgång till vägassistans i hela Europa, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

  För elbilar gäller åtta år, och laddhybrider sex år.

Bild och text på webbplatsen kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgängliga för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Vi reserverar oss även för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, vägunderlag, vind, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. 

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor. Alla priser gäller ordertecknande/köp senast 2023-09-30 om inget annat framkommer på enskild modell. Månadskostnaden kan komma att ändras under kontraktstiden p.g.a förändringar i rådande marknadsläge.

Finansiering via BMW Financial Services: Uppläggningsavgift tillkommer med 595 kr.
Privatleasa (inkl. moms) avser 3.000 mil/36 månader och 0 kr kontantinsats. Serviceavtal ingår under avtalstiden.
Business Lease (exkl. moms) 4.500 mil/36 månader, 0 kr kontantinsats samt inkl. fri försäkring och serviceavtal under avtalstiden.
Företagsleasing Finansiell (exkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 50% restvärde, 8,25% kundränta och beräknad på 9% ramavtal. Elbilar beräknas på 7% ramavtal.
Förmånsvärdet gäller vid 50% skatt.
Billån privat (inkl. moms) beräknat på 3.000 mil/36 månader, 20% kontant, 8,25% ränta och 50% restvärde.