Volvo hos Bilia
Volvo hos Bilia

Vi hjälper dig hitta rätt Volvo oavsett om du letar efter en ny eller begagnad. Alltid med ett stort lager av bilar för snabb leverans och leasing.

Utvalda nyheter och modeller

Här ser du erbjudanden på utvalda Volvomodeller och aktuella nyheter.
 • Provkör en Volvo så stödjer Bilia Childhood

  Välkommen på provkörning

  Går du i bilbytartankar eller är nyfiken på Volvos modeller? Vid varje provkörning skänker vi 50 kr till Childhood. Var med oss att bidra med denna goda gärning så att vi tillsammans kan hjälpas åt i denna svåra tid.

  Provkörningskampanjen pågår t.o.m. 22-08-14.

 • Presentkort från Supékort

  Få en premie på köpet

  Just nu får du som köper en ny Volvo välja mellan ett presentkort från Supékort* för produkter värda 5–6.000 kr eller en tillbehörscheck hos Bilia värd 4.000 kr.

  Erbjudandet om premie på köpet gäller t.o.m. 22-08-14, för kund som beställer en ny Volvo inom 7 dagar från offert. *Väljer du ett presentkort från Supékort får du en kod som du använder på www.ordergift.se , där du kan välja mellan exklusiva produkter ur premium-sortimentet.

 • Köp bil online

  Köp Volvo online eller i någon av våra bilhallar

 • Nöjda kunder

  Nio av tio Volvokunder rekommenderar oss.

 • Tillgänglighet

  Anläggningar över hela Sverige.

Garantier för begagnade bilar

Bygg din Volvo

Sätt din egen prägel på din Volvo.

Bild och text på sidan kan beskriva utrustning som är standard eller tillval, och inte alltid tillgänglig för alla motoralternativ. Bilarna på bilderna kan innehålla extrautrustning. Med reservation för felskrivning och slutförsäljning.

Information WLTP: Räckvidd och utsläpp mäts enligt WLPT och kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen.

Frånpriserna avser basutrustning och motoralternativ. Eventuell leasingkostnad avser samma förutsättningar som nedan leasingsvillkor om inget annat anges.

Privatleasing Volvo: Volvo Inclusive privatleasing är inkl. serviceavtal och är beräknat på 0 kr kontantinsats, 1.000 mil/år och 36 månader. Business Lease Volvo: Volvo Business Lease är exkl. moms och beräknat på 10% första förhöjd månadshyra, inkl. serviceavtal i 36 mån, 1.000 mil/år och garanterat restvärde. Försäkring, vägskatter och onormalt slitage tillkommer. Priserna förutsätter medlemsskap i Företagarna. Billån Volvo: Volvo Inclusive billån är beräknat på 30% kontant, 84 månader och ränta 4,55% samt effektiv ränta fr. 0,1%.

När du köper en ny Volvo ingår alltid Volvo Assistans samt vagnskade- och rostskyddsgaranti.